Προσφορές για Σκουλαρίκια

Published by
Author:
Nikos Papadopoulos

Reviewed by:
Rating:
5
On 30 Ιουλίου 2014
Last modified:30 Ιουλίου 2014

Summary:

“Θέλω να φορέσω σκουλαρίκια!” Όλες το έχουμε ζητήσει και μάλιστα σε αρκετά μικρή ηλικία. Όταν τελικά η επιθυμία μας πραγματοποιήθηκε, αισθανόμασταν τα πιο όμορφα κορίτσια στον κόσμο!

Δεν είναι εύκολο να εξηγήσει κανείς την τρέλα που μας πιάνει να τρυπήσουμε τα αυτιά μας και να φορέσουμε τα πολυπόθητα σκουλαρίκια. Κάποιοι λαοί το έχουν ως “παράδοση” να τρυπούν τα αυτιά ενός κοριτσιού από τις πρώτες κιόλας ώρες της ζωής του.

Η ιστορία των σκουλαρικιών μετράει χιλιάδες χρόνια, όταν το τρύπημα του αυτιού ήταν σημάδι κύρους και εξουσίας για τους Φαραώ και στολίδι για τις αρχαίες Ελληνίδες. Από την άλλη μεριά οι πειρατές φορούσαν σκουλαρίκια έτσι ώστε αν τους συνέβαινε κάτι κακό, τα σκουλαρίκια τους να ήταν η αμοιβή για την ταφή τους.

Στη σημερινή εποχή είναι θέμα στυλ και ομορφιάς. Ο πόνος εξαφανίζεται όταν εμφανίζονται τα πολυπόθητα σκουλαρίκια. Ακόμη θυμάμαι το πρώτο ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια που μου πήρε δώρο ο  μπαμπάς μου. Τη χαρά που πήρα και το πως ένιωσα τη μέρα που τα πρωτοφόρεσα. Ήταν τα “καλά” σκουλαρίκια. Για τις καθημερινές απλές συνηθισμένες μέρες είχα άλλο ζευγάρι, ασημένιο, μέχρι να αποκτήσω το 3ο, 4ο, 5ο…ζευγάρι. Από τότε και μέχρι σήμερα έχω αποκτήσει πολλά ζευγάρια σκουλαρίκια καθημερινά, επίσημα, φανταχτερά, chic κλπ. Πιο συγκεκριμένα, σκουλαρίκια είναι η αγορά που πραγματοποιώ σε όποιο μέρος και αν επισκεφτώ ανά την Ελλάδα ή τον κόσμο και κάθε φορά η λαχτάρα για ένα νέο ζευγάρι είναι η ίδια όπως όταν ήμουν μικρή.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και σίγουρα θα βρεθεί το ιδανικό σκουλαρίκι για κάθε στυλ ή περίσταση. Τα κουμπωτά στο αυτί σκουλαρίκια είναι αυτά που θεωρώ και πιο ευκολοφόρετα, άλλα είναι διακριτικά, και άλλα εντυπωσιακά. Υπάρχει πληθώρα σχεδίων άλλα πιο funky &girly, άλλα vintage και πολύ μοντέρνα! Τα πιο πολυφορεμένα κουμπωτά σκουλαρίκια είναι οι μπίλιες, σχέδια όπως φιόγκοι, μουστάκι ή ζώα αλλά και τα vintage. Τοπιο classic & chic και always in fashion, είναιοιπέρλες. Εκτός από τις επίσημες εμφανίσεις μπορούν να φορεθούν και καθημερινά, αυτό που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στο που θα φορεθούν είναι το μέγεθος τους. Επιπλέον είναι το σκουλαρίκι που φοριέται σχεδόν από όλες τις ηλικίες.

Άλλη μια λατρεία είναι τα κρεμαστά σκουλαρίκια. Εκεί οι καλλιτέχνες- δημιουργοί σκουλαρικιών έχουν δώσει ολόκληρη την τέχνη τους. Υλικά όπως χρυσό, ασήμι, μέταλλο, πλαστικό, ύφασμα, χάντρες, σχοινιά πλέκονται μεταξύ τους δημιουργώντας πραγματικά έργα τέχνης! Συνήθως τα κρεμαστά σκουλαρίκια είναι και τα πιο εντυπωσιακά και δε χρειάζεται κανένα άλλο κόσμημα ώστε να “δείξει” ένα outfit.

Οι κρίκοι είναι από μόνοι τους μια ιδιαίτερη κατηγορία. Βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη και έχουν φορεθεί από όλα τα στυλ. Στην αγορά μπορεί κανείς να βρει κρίκους από όμορφα υλικά, σφυρήλατους ή με σχέδια, αλλά και “ντυμένους” με χάντρες ή υφάσματα σε διάφορα χρώματα.

Από την άλλη μεριά εκτός από τα “κλασικά” σκουλαρίκια του αυτιού, έχουμε το piercing σε άλλα σημεία του σώματος, όπως είναι η γλώσσα, ο αφαλός, το πρόσωπο κλπ. Εκεί έχουν βγει εξίσου όμορφα σκουλαρίκια σε μικρότερη βέβαια ποικιλία.

Συνεπώς, είναι θέμα γούστου και στυλ το τι σκουλαρίκια θα επιλέξει κανείς να φορέσει. Υπάρχουν πολλές επιλογές που σίγουρα καλύπτουν όλες μας. Κάποια είναι πιο κλασικά με πολύτιμους λίθους και άλλα χειροποίητα από όμορφα καθημερινά υλικά. Η επιλογή έγκειται καθαρά στο προσωπικό γούστο της κάθε γυναίκας. Δείτε τη μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία σκουλαρίκια από το Fashionlike!

Στο BonusDeals.gr μπορείτε να βρείτε προσφορές για σκουλαρίκια στις καλύτερες τιμές!

Categorised in: Χωρίς κατηγορία

This post was written by Bonus Deals