Δώστε ώθηση στην εταιρεία σας! Δημιουργία διαδικτυακής βάσης δεδομένων αποκλειστικά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προδιαγραφές μόνο τώρα από 60€/μήνα από 120€/μήνα από την emPower! Καλέστε τώρα στο 210 6082271 ή στο 6948481907! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Δώστε ώθηση στην εταιρεία σας! Δημιουργία διαδικτυακής βάσης δεδομένων αποκλειστικά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προδιαγραφές μόνο τώρα από 60€/μήνα από 120€/μήνα από την emPower! Καλέστε τώρα στο 210 6082271 ή στο 6948481907!
Αρχική τιμή:
Έκπτωση:
Κερδίζετε:
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Η emPower σας δίνει τη δυνατότητα τώρα να δώσετε ώθηση στην επιχειρησή σας. Εχετε εταιρεία με E-shop (συμβατό και με Magento, WordPress, Joomla), έχετε κατάστημα, συνεργείο, καφετέρια – εστιατόριο, έχετε εταιρεία παροχής υπηρεσιών, είστε λογιστής, δικηγόρος, ιατρός, ελεύθερος επαγγελματίας το Portfolio Management tool, η βάση δεδομένων αποτελεί ιδανική λύση για εσάς.

Σας δημιουργεί τη διαδικτυακή σας βάση πελατών που θα είναι προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και στις δικές σας προδιαγραφές!

Η βάση δεδομένων περιλαμβάνει:
– Βάση δεδομένων πελατών
– Βάση δεδομένων προϊόντων ή υπηρεσιών
– Στατιστικά στοιχεία
– Customer Value
– Segmentation της βάσης
– Αποστολή SMS ή Newsletter
– Υπολογισμού κερδών
– Πρόβλεψη πωλήσεων

και πολλές ακόμα υπηρεσίες βασισμένες στις δικές σας ανάγκες.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Υπηρεσίες στην περιοχή Online - Πανελλαδικά; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Υπηρεσίες στην περιοχή Online - Πανελλαδικά και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site BonusDeals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: