9,50€ από 30€ (Έκπτωση 68%) για ένα Μάθημα Αναρρίχησης 60' KAI μία Χρήση Αθλητικού Τραμπολίνο 30' ΚΑΙ ένα Μάθημα Slack Line (δοκός ισορροπίας) 30'! Στο ''The Wall Sport Climbing Center'' στην Παλλήνη!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

9,50€ από 30€ (Έκπτωση 68%) για ένα Μάθημα Αναρρίχησης 60′ KAI μία Χρήση Αθλητικού Τραμπολίνο 30′ ΚΑΙ ένα Μάθημα Slack Line (δοκός ισορροπίας) 30′! Στο ”The Wall Sport Climbing Center” στην Παλλήνη!!!
9,50€
 Αγορές:117
Αρχική τιμή: 30,00€
Έκπτωση: 68%
Κερδίζετε: 21€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Μάθημα Αναρρίχησης+Slack Line+Χρήση Αθλητικού Τραμπολίνο – Παλλήνη

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Αναρρίχηση - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στην περιοχή Παλλήνη - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Αναρρίχηση - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Αναρρίχηση - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στην περιοχή Παλλήνη - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!