Σεμινάριο SEO από τη Digital Tempo - Πώς μπορώ να εμφανίσω το Site ή το E-shop μου στην 1η σελίδα της Google; - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Σεμινάριο SEO από τη Digital Tempo – Πώς μπορώ να εμφανίσω το Site ή το E-shop μου στην 1η σελίδα της Google;
Αρχική τιμή: 280€
Έκπτωση:
Κερδίζετε: 191€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Σεμινάριο SEO: Πώς μπορώ να εμφανίσω τη σελίδα ή το e-shop μου στη 1η σελίδα της μηχανής αναζήτησης Google’

Το σεμινάριο SEO θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε άμεσα και με πρακτικά παραδείγματα την κατάταξη της θέσης της ιστοσελίδας σας (site ή e-shop) στη μηχανή αναζήτησης Google. Στο σεμινάριο θα εξετάσουμε όλους τους παράγοντες (onsite και offsite) που οδηγούν μια σελίδα στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google για έναν συγκεκριμένο όρο αναζήτησης

Εισηγητής:

Νίκος ΠαπαδόπουλοςCEO DIGITAL TEMPODigtal Agency

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Internet από το 1997, εργασιακή απασχόληση σε τραπεζικούς οργανισμούς στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων και της διαχείρισης χαρτοφυλακίου, ο Νίκος Παπαδόπουλος, CEO της Digital Tempo (Digital Agency), εργάζεται και ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ως εισηγητής σεμιναρίων σε μεγάλες εταιρείες σε θέματα Digital Marketing. Έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε ιστοσελίδες στα οργανικά αποτελέσματα της Google, με πάνω από 1.000.000 επισκέπτες/ χρόνο. Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Προγράμματα Υπολογιστή - Εκπαίδευση στην περιοχή Αθήνα - Αγία Παρασκευή; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Προγράμματα Υπολογιστή - Εκπαίδευση στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Προγράμματα Υπολογιστή - Εκπαίδευση στην περιοχή Αθήνα - Αγία Παρασκευή και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site BonusDeals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: , ,

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates