Σεμινάριο με θέμα: 'Google AdWords : Πώς θα στήσω μια επιτυχημένη καμπάνια και ποιες είναι οι κατάλληλες μέθοδοι βελτιστοποίησης της' Το σεμινάριο Google AdWords θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε άμεσα με τις βασικές έννοιες του AdWords & θα προετοιμαστείτε κατάλληλα για το Fundamental Test της Google. Θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε & να βελτιστοποιήσετε διαφημιστικές καμπάνιες για την επιχείρησή σας ή απλά να διευρύνετε τον εργασιακό σας προσανατολισμό - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Σεμινάριο με θέμα: ‘Google AdWords : Πώς θα στήσω μια επιτυχημένη καμπάνια και ποιες είναι οι κατάλληλες μέθοδοι βελτιστοποίησης της’ Το σεμινάριο Google AdWords θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε άμεσα με τις βασικές έννοιες του AdWords & θα προετοιμαστείτε κατάλληλα για το Fundamental Test της Google. Θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε & να βελτιστοποιήσετε διαφημιστικές καμπάνιες για την επιχείρησή σας ή απλά να διευρύνετε τον εργασιακό σας προσανατολισμό
Αρχική τιμή: 380€
Έκπτωση:
Κερδίζετε: 251€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Σεμινάριο Google AdWords : Πώς θα στήσω μια επιτυχημένη καμπάνια και ποιες είναι οι κατάλληλες μέθοδοι βελτιστοποίησης της’

Το σεμινάριο Google AdWords θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε άμεσα με τις βασικές έννοιες του AdWords & θα προετοιμαστείτε κατάλληλα για το Fundamental Test της Google. Θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε & να βελτιστοποιήσετε διαφημιστικές καμπάνιες για την επιχείρησή σας ή απλά να διευρύνετε τον εργασιακό σας προσανατολισμό.

Εισηγητής:

Nίκος Παπαδόπουλος – CEO DIGITAL TEMPO – Digital Agency

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Internet από το 1997, εργασιακή απασχόληση σε τραπεζικούς οργανισμούς στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων και της διαχείρισης χαρτοφυλακίου, ο Νίκος Παπαδόπουλος, CEO της Digital Tempo (Digital Agency), εργάζεται και ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ως εισηγητής σεμιναρίων σε μεγάλες εταιρείες σε θέματα Digital Marketing. Έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε ιστοσελίδες στα οργανικά αποτελέσματα της Google, με πάνω από 1.000.000 επισκέπτες/ χρόνο. Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Προγράμματα Υπολογιστή - Εκπαίδευση στην περιοχή Αθήνα - Αγία Παρασκευή; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Προγράμματα Υπολογιστή - Εκπαίδευση στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Προγράμματα Υπολογιστή - Εκπαίδευση στην περιοχή Αθήνα - Αγία Παρασκευή και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site BonusDeals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: ,

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates