Αποκλειστική προσφορά | Δεν χρειάζεται η αγορά κουπονιού! Γνωρίστε το μαγικό κόσμο του “Le Boudoir” στην Νέα Φιλαδέλφεια και αποκτήστε τέλεια νύχια! Manicure – Pedicure μόνο με 19€ για 1 απλό ή vinylux με προϊόντα CND & Quickgel, για άκρα που πραγματικά εντυπωσιάζουν με την ιδιαίτερη άποψη τους και το προσωπικό σας στυλ, στον πολυτελή χώρο του Le Boudouir στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επισης, προσφορά manicure - shellac + pedicure απλό μόνο με 25€ και manicure και pedicure shellac μόνο με 30€! Τηλέφωνο επικοινωνίας & τηλεφωνικό ραντεβού στο: 210 2530662. - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Αποκλειστική προσφορά | Δεν χρειάζεται η αγορά κουπονιού! Γνωρίστε το μαγικό κόσμο του “Le Boudoir” στην Νέα Φιλαδέλφεια και αποκτήστε τέλεια νύχια! Manicure – Pedicure μόνο με 19€ για 1 απλό ή vinylux με προϊόντα CND & Quickgel, για άκρα που πραγματικά εντυπωσιάζουν με την ιδιαίτερη άποψη τους και το προσωπικό σας στυλ, στον πολυτελή χώρο του Le Boudouir στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επισης, προσφορά manicure – shellac + pedicure απλό μόνο με 25€ και manicure και pedicure shellac μόνο με 30€! Τηλέφωνο επικοινωνίας & τηλεφωνικό ραντεβού στο: 210 2530662.
Αρχική τιμή:
Έκπτωση:
Κερδίζετε:
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Αποκλειστική προσφορά | Δεν χρειάζεται η αγορά κουπονιού!

Γνωρίστε το μαγικό κόσμο του “Le Boudoir” στην Νέα Φιλαδέλφεια και αποκτήστε τέλεια νύχια! Manicure – Pedicure μόνο με 19€ για 1 απλό ή vinylux με προϊόντα CND & Quickgel, για άκρα που πραγματικά εντυπωσιάζουν με την ιδιαίτερη άποψη τους και το προσωπικό σας στυλ, στον πολυτελή χώρο του Le Boudouir στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επισης,

Προσφορά manicure – shellac + pedicure απλό μόνο με 25€ και
Προσφορά manicure και pedicure shellac μόνο με 30€!

Τηλέφωνο επικοινωνίας & τηλεφωνικό ραντεβού στο: 210 2530662.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Περιποίηση-Ομορφιά - Μανικιουρ-Πεντικιουρ στην περιοχή Νέα Φιλαδέλφεια - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Περιποίηση-Ομορφιά - Μανικιουρ-Πεντικιουρ στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Περιποίηση-Ομορφιά - Μανικιουρ-Πεντικιουρ στην περιοχή Νέα Φιλαδέλφεια - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site BonusDeals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: , , , ,