55€ για την τήρηση και παρακολούθηση των βιβλίων Β κατηγορίας . Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ενημέρωση και έλεγχος των παραστατικών,τριμηνιαία δήλωση ΦΠΑ , φορολογική δήλωση (Ε1-Ε3) , από την εταιρεία botaxis που αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη Λογιστών - Φοροτεχνικών Α΄ Τάξης ,Νομικών Συμβούλων και Μηχανογράφων με εικοσαετή και πλέον εμπειρία στον κλάδο. - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

55€ για την τήρηση και παρακολούθηση των βιβλίων Β κατηγορίας . Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ενημέρωση και έλεγχος των παραστατικών,τριμηνιαία δήλωση ΦΠΑ , φορολογική δήλωση (Ε1-Ε3) , από την εταιρεία botaxis που αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη Λογιστών – Φοροτεχνικών Α΄ Τάξης ,Νομικών Συμβούλων και Μηχανογράφων με εικοσαετή και πλέον εμπειρία στον κλάδο.
Αρχική τιμή: 100€
Έκπτωση: 45%
Κερδίζετε: 45€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

55€ για την τήρηση και παρακολούθηση  των βιβλίων Β κατηγορίας . Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ενημέρωση και έλεγχος των παραστατικών,τριμηνιαία δήλωση ΦΠΑ , φορολογική δήλωση (Ε1-Ε3) , από την εταιρεία  botaxis που αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη Λογιστών – Φοροτεχνικών Α΄ Τάξης ,Νομικών Συμβούλων και Μηχανογράφων με εικοσαετή και πλέον εμπειρία  στον κλάδο.

Η Προσφορά Περιλαμβάνει
– Ενημέρωση Βιβλίων Β Κατηγορίας ( Μέχρι 100 Τιμολόγια το τρίμηνο )
– Τριμηνιαίο ΦΠΑ
– Συγκεντρωτικές Καταστάσεις
– Συμπλήρωση Ε1 και Ε3
– Τήρηση Αρχείων

Σε περιπτώσεις μεγάλης δυναμικότητας της επιχείρησης με 20 ευρώ παρέχεται έκπτωση 20%
1) Από τον τιμοκατάλογο των ελάχιστων αμοιβών  του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών για υπηρεσίες λογιστικών εργασιών
2) Από τα οικονομικά πακέτα ετήσιων προσφορών που περιλαμβάνουν λογιστική -νομική και μηχανογραφική κάλυψη ταυτόχρονα.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Υπηρεσίες - Λογιστικό γραφείο στην περιοχή Χαλάνδρι - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Υπηρεσίες - Λογιστικό γραφείο στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Υπηρεσίες - Λογιστικό γραφείο στην περιοχή Χαλάνδρι - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες:

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates