Δίπλωμα αυτοκινήτου από 600€ τώρα μόνο 200€! Σχολή οδηγών 'Κωνσταντίνος'. Η προσφορά περιλαμβάνει 21 ώρες θεωρητικά και 25 ώρες πρακτικά μαθήματα! Δεν περιλαμβάνει παράβολα + ιατρούς 138€! Επίσης, δεν περιλαμβάνει έξοδα παράστασης, φακέλου και παραλαβής διπλώματος που είναι 260€ και εξοφλούνται απ'ευθείας στη σχολή Οδηγών! Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973372677 - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Δίπλωμα αυτοκινήτου από 600€ τώρα μόνο 200€! Σχολή οδηγών ‘Κωνσταντίνος’. Η προσφορά περιλαμβάνει 21 ώρες θεωρητικά και 25 ώρες πρακτικά μαθήματα! Δεν περιλαμβάνει παράβολα + ιατρούς 138€! Επίσης, δεν περιλαμβάνει έξοδα παράστασης, φακέλου και παραλαβής διπλώματος που είναι 260€ και εξοφλούνται απ’ευθείας στη σχολή Οδηγών! Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973372677
Αρχική τιμή: 600€
Έκπτωση:
Κερδίζετε: 400€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Δίπλωμα αυτοκινήτου από 600€ τώρα μόνο 200€!

Σχολή οδηγών ‘Κωνσταντίνος’.

Η προσφορά περιλαμβάνει 21 ώρες θεωρητικά  και 25 ώρες πρακτικά  μαθήματα! Δεν περιλαμβάνει παράβολα + ιατρούς 138€! Επίσης, δεν περιλαμβάνει έξοδα παράστασης, φακέλου και παραλαβής διπλώματος που είναι 260€ και εξοφλούνται απ’ευθείας στη σχολή Οδηγών!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973372677

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Δίπλωμα οδήγησης - Αυτοκίνητο-Μηχανή στην περιοχή Γαλάτσι - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Δίπλωμα οδήγησης - Αυτοκίνητο-Μηχανή στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Δίπλωμα οδήγησης - Αυτοκίνητο-Μηχανή στην περιοχή Γαλάτσι - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site BonusDeals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: