Ταξίδι στη μαγευτική Τυνησία από 585€! Αναχωρήσεις: 4/9, 11/9, 25/9! Μια μοναδική εκδρομή στη Τυνησία! Μια χώρα γεµάτη ιστορία, ένα σαγηνευτικό τοπίο και έντονες αντιθέσεις. Από τον Βορρά που οριοθετείται από την Μεσόγειο έως τον Νότου της αχανούς ερήµου διαµορφώνεται ένα εντυπωσιακό σκηνικό που συναρπάζει και µαγεύει τον επισκέπτη. - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Ταξίδι στη μαγευτική Τυνησία από 585€! Αναχωρήσεις: 4/9, 11/9, 25/9! Μια μοναδική εκδρομή στη Τυνησία! Μια χώρα γεµάτη ιστορία, ένα σαγηνευτικό τοπίο και έντονες αντιθέσεις. Από τον Βορρά που οριοθετείται από την Μεσόγειο έως τον Νότου της αχανούς ερήµου διαµορφώνεται ένα εντυπωσιακό σκηνικό που συναρπάζει και µαγεύει τον επισκέπτη.
Αρχική τιμή:
Έκπτωση:
Κερδίζετε:
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Τυνησία εκδρομη

Μια χώρα γεµάτη ιστορία, ένα σαγηνευτικό τοπίο και έντονες αντιθέσεις. Από τον Βορρά που οριοθετείται από την Μεσόγειο έως τον Νότου της αχανούς ερήµου διαµορφώνεται ένα εντυπωσιακό σκηνικό που συναρπάζει και µαγεύει τον επισκέπτη.

Ξεκινήστε µε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο και τις γραφικές πόλεις του Βορρά, όπως την Τύνιδα, την Σους, την αρχαία Καρχηδόνα, το Μοναστίρ και το κοσµοπολίτικο νησί Τζέρµπα ή αλλιώς το Νησί των Λωτοφάγων όπως το περιέγραψε ο Όµηρος στην Οδύσσεια. Κάντε τα ψώνια σας στις παραδοσιακές αγορές εκεί όπου το παζάρι και τα έντονα αρώµατα από τα µπαχαρικά κυριαρχούν ενώ µην παραλείψετε να απολαύσετε παραδοσιακές θαλασσινές γαστρονοµικές δηµιουργίες της τυνησιακής κουζίνας συνοδεία µε ένα εκλεκτό ντόπιο κρασί. Απολαύσετε στιγµές χαλάρωσης σε µια από τις εντυπωσιακές παραλίες µε την κατάλευκη άµµο και τα γαλαζοπράσινα νερά. Αφήστε πίσω τον Βορρά και κατευθυνθείτε προς το Νότο και την εντυπωσιακή έρηµο. Εδώ το σκηνικό είναι µαγικό και µε το µεγαλείο της Σαχάρα να συνδυάζεται αρµονικά µε εξωτικές οάσεις όπως η πρωτεύουσα των οάσεων, η Τόζερ και η Ντουζ µε τις φοινικοχουρµαδιές και τους καταρράκτες. Μην παραλείψετε την κλασσική βόλτα µε καµήλα ενώ φροντίστε να απολαύσετε την ανατολή του ηλίου µέσα από τους αµµόλοφους της ερήµου, µια εµπειρία ζωής.

Αναχωρήσεις: 4/9, 11/9, 25/9

1H HMEΡΑ:
ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΥΝΙΔΑ – ΧΑΜΜΑΜΕΤ 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Τύνιδα. Άφιξη και ακολούθως μεταφορά στο γνωστό κοσμοπολίτικο θέρετρο της Χαμμαμέτ η οποία απέχει 70 χλμ.. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:
ΧΑΜΜΑΜΕΤ- ΕΛ ΤΖΕΜ – ΣΦΑΞ – ΜΑΤΜΑΤΑ – ΝΤΟΥΖ 

Νωρίς το πρωί πρωινό και αναχώρηση για το Νότιο τμήμα της Τυνησίας (460 χλμ.). Επίσκεψη στο ξακουστό ρωμαϊκό αμφιθέατρο του Ελ Τζεμ. Πέρασμα από την πόλη Σφάξ. Αναχώρηση για την Ματμάτα, την παγκοσμίως γνωστή πόλη των Τρωγλοδυτών όπου και θα περιηγηθούμε στα μοναδικά από άποψη αρχιτεκτονικής σπίτια. Άφιξη στην Ντούζ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Σας προτείνουμε μια βόλτα με τις καμήλες στην έρημο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:
ΝΤΟΥΖ – ΣΟΤ ΕΛ ΤΖΕΡΙΝΤ – ΤΟΖΕΡ 

Πρωινό και αναχώρηση για την Τοζέρ, (90 χλμ.) την μεγαλύτερη όαση της Τυνησίας, περνώντας από την πόλη Κεμπιλί και απολαμβάνοντας τη διαδρομή μέχρι το αλατούχο βαθύπεδο Σοτ Ελ Τζερίντ. Μεταφορά στην Τοζέρ και περιήγηση της πόλης. Ακολουθεί επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο της Τοζέρ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ:
ΤΟΖΕΡ 

Πρωινό. Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε Safari με Jeep 4X4 (προαιρετικά) στις ορεινές οάσεις Τσεμπίκα, Ταμέρζα και Ουνγκισμέλ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθέρος για να απολαύσετε το τοπίο. Δείπνο. Σας προτείνουμε παραδοσιακή Βεδουίνικη βραδιά (προαιρετικά) σε αραβικούς ρυθμούς, με φαγητό, τοπικούς χορούς και σόου με αραβικά άλογα. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ:
ΤΟΖΕΡ – ΚΑΙΡΟΥΑΝ – ΣΟΥΣ- ΠΟΡΤ ΕΛ ΚΑΝΤΑΟΥΙ – ΧΑΜΜΑΜΕΤ

Νωρίς το πρωί πρόγευμα και αναχώρηση για τον Βορρά (370 χλμ.). Πρώτη μας στάση, η Καϊρουάν, η ιερότερη πόλη της Τυνησίας. Επίσκεψη στο Ιερό Τέμενος, τη Δεξαμενή των Αγλαβδητών, το Μαυσωλείο του Σίντι Σάχμπι και την τοπική βιοτεχνία χαλιών. Επόμενη επίσκεψη το παραθαλάσσιο θέρετρο Σους, με πανοραμική ξενάγηση στο τζαμί και επίσκεψη στα γραφικά παζάρια-σουκς. Τελευταία μας στάση το Πορτ Ελ Καντάουι όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για καφέ. Άφιξη στην Χαμμαμέτ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ:
ΧΑΜΜΑΜΕΤ -ΤΥΝΙΔΑ (Μεντίνα, Μπαρντό, Καρχηδόνα, Σίντι Μπου Σαϊντ) – ΧΑΜΜΑΜΕΤ 

Πρωινό και μεταφορά στην Τύνιδα. Θα ξεκινήσουμε με την Κάσμπα, την παλιά πόλη της Τύνιδας, με τη σκεπαστή αγορά και το Μεγάλο Τζαμί Αζ Ζαιτούνα. Ελεύθερος χρόνος στην περίφημη σκεπαστή αγορά της (σουκ) με το έντονο αραβικό στοιχείο. Επίσκεψη στο μουσείο Μπαρντό, φημισμένο για τα ψηφιδωτά του, τον αρχαιολογικό χώρο της Καρχηδόνας και το γραφικό Σίντι μπου Σαίντ, ένα μικρό χωριό κτισμένο σε Ανδαλουσιάνικο στυλ. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον καφέ μας θαυμάζοντας την καταπληκτική θέα προς την Μεσόγειο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η Ημέρα:
ΧΑΜΜΑΜΕΤ – ΤΥΝΙΔΑ – πτήση 
επιστροφής
Πρωινό, ελεύθερος χρόνος και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Τύνιδας απ’ όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής.

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια
• Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*& 5*
• Ημιδιατροφή καθημερινά
• Μεταφορές από/προς αεροδρόμια/ξενοδοχεία, εκδρομές/ ξεναγήσεις όπως αναφέρονται
• Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους
• Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης
• Συνοδός στον τόπο προορισμού.

Δεν περιλαμβάνονται:
• Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
• Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά
• Ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημείωση:
• Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμιά από αυτές ανάλογα με τις ώρες των πτήσεων.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Ταξίδια - Ξενοδοχεία με Ημιδιατροφή στην περιοχή Τυνησία - Εξωτερικό; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Ταξίδια - Ξενοδοχεία με Ημιδιατροφή στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Ταξίδια - Ξενοδοχεία με Ημιδιατροφή στην περιοχή Τυνησία - Εξωτερικό και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Travel Plan και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates