Το On-line Φροντιστήριο ΑΚΜΗ αποτελεί μια σύγχρονη ηλεκτρονική εκπαιδευτική οργάνωση, που συνδυάζει την σωστή μάθηση με τις νέες τεχνολογικές απαιτήσεις. Η δυνατότητα φροντιστηριακής εκπαίδευσης σε μαθήματα γυμνασίου και λυκείου, στο δικό σου χώρο και χρόνο και το πολύ χαμηλό κοστολόγιο των διδάκτρων και υπηρεσιών μας (από 10€!!), είναι κάποια από τα πολλά πλεονεκτήματα της νέας αυτής εκπαιδευτικής απόπειρας. - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Το On-line Φροντιστήριο ΑΚΜΗ αποτελεί μια σύγχρονη ηλεκτρονική εκπαιδευτική οργάνωση, που συνδυάζει την σωστή μάθηση με τις νέες τεχνολογικές απαιτήσεις. Η δυνατότητα φροντιστηριακής εκπαίδευσης σε μαθήματα γυμνασίου και λυκείου, στο δικό σου χώρο και χρόνο και το πολύ χαμηλό κοστολόγιο των διδάκτρων και υπηρεσιών μας (από 10€!!), είναι κάποια από τα πολλά πλεονεκτήματα της νέας αυτής εκπαιδευτικής απόπειρας.
Αρχική τιμή:
Έκπτωση:
Κερδίζετε:
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Online Φροντιστήριο ΑΚΜΗ

Το on-line φροντιστήριο ακμή αποτελεί μια σύγχρονη ηλεκτρονική εκπαιδευτική οργάνωση, που συνδυάζει την σωστή μάθηση με τις νέες τεχνολογικές απαιτήσεις.

Η δυνατότητα φροντιστηριακής εκπαίδευσης σε μαθήματα γυμνασίου και λυκείου, στο δικό σου χώρο και χρόνο και το πολύ χαμηλό κοστολόγιο των διδάκτρων και υπηρεσιών μας (από 10€!!), είναι κάποια από τα πολλά πλεονεκτήματα της νέας αυτής εκπαιδευτικής απόπειρας.

Το φροντιστήριο ακμή παρέχει την δυνατότητα σύνδεσης σε ζωντανό on-line μάθημα, μεταφέροντάς σας σε ψηφιακή τάξη, ώστε ο μαθητής να έρχεται σε άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή σαν να βρίσκεται στην αίθουσα ενός φροντιστηρίου.

Επίσης παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων σε μορφή βίντεο μέσω της ιστοσελίδας, τα οποία περιλαμβάνουν μεθοδολογία και λύση επιλεγμένων ασκήσεων.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Εκπαίδευση στην περιοχή Online - Πανελλαδικά; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Εκπαίδευση στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Εκπαίδευση στην περιοχή Online - Πανελλαδικά και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες:

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates