Ταξίδια Δημιουργικότητας (Κάθε Σάββατο πρωί έξυπνα προγράμματα με σκοπό τη διασκέδαση των παιδιών και την ανακάλυψη των χαρισμάτων και ικανοτήτων τους (35 ευρώ/μήνα) – δοκιμαστική συμμετοχή.Πρωινό πρόγραμμα (10:00-11:00) δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας από 5 ετών. Ειδικά τμήματα για παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες. ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη επίσκεψη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936-687623 & 211-2141459 - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Ταξίδια Δημιουργικότητας (Κάθε Σάββατο πρωί έξυπνα προγράμματα με σκοπό τη διασκέδαση των παιδιών και την ανακάλυψη των χαρισμάτων και ικανοτήτων τους (35 ευρώ/μήνα) – δοκιμαστική συμμετοχή.Πρωινό πρόγραμμα (10:00-11:00) δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας από 5 ετών. Ειδικά τμήματα για παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες. ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη επίσκεψη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936-687623 & 211-2141459
Αρχική τιμή: 56€
Έκπτωση: 37%
Κερδίζετε: 21€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Ταξίδια Δημιουργικότητας (Κάθε Σάββατο πρωί έξυπνα προγράμματα με  σκοπό τη διασκέδαση των παιδιών και την ανακάλυψη των χαρισμάτων και ικανοτήτων τους (35 ευρώ/μήνα) – δοκιμαστική συμμετοχή

 Εγγραφή στο Κέντρο Ανάπτυξης Παιδιού-Εφήβου-Οικογένειας στο Π. Φάληρο

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Πρωινό πρόγραμμα (10:00-11:00) δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας από 5 ετών. Ειδικά τμήματα για παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες. ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη επίσκεψη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:     6936-687623 & 211-2141459

Συγκεκριμένα:

  • Μουσικό Εργαστήρι: δημιουργία μουσικών οργάνων/παιχνιδιών, τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδος, συλλογή από παράξενες λέξεις/λέξεις που είναι ίδιες αλλά αλλάζουν από τόπο σε τόπο, έθιμα κάθε εποχής, δημιουργία βιβλίου με ότι μάθαμε.
  • Γιόγκα για παιδιά: ενδυνάμωση σώματος, κινητικές δεξιότητες/ευλυγισία, βελτίωση στάση σώματος, αυτογνωσία/αυτοέλεγχος, τόνωση αναπνευστικού, ανάπτυξη φαντασίας, διαχείριση άγχους, δημιουργία/έκφραση/γέλιο/αισιοδοξία.
  • Θεατρικό Εκπαιδευτικό Παιχνίδι: βιωματικό παιχνίδι, εκμάθηση κανόνων, κατανόηση ψυχολογικών εναλλαγών των ατόμων/διαφορετικότητας, ωρίμανση, γνωριμία με τον ίδιο τον εαυτό, ιστορίες και μύθοι, ήρωες, προβλήματα που ψάχνουν λύσεις, ρόλοι, εμπλουτισμός γνώσεων/λόγου, ανάπτυξη κριτικής σκέψης, διαχείριση συναισθημάτων.
  •    Κατασκευές: δικές μας κατασκευές με φτηνά και ανακυκλώσιμα υλικά, ζωγραφική, εύκολες συνταγές για τα πάρτι μας, προσκλήσεις και κάρτες για τους φίλους μας…!!!

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο πρωί 10:00-11:00.

Κουπόνια:

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Μπορούν να αγοραστούν έως και 3 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 2 από τον ίδιο και 1 με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την πρώτη επίσκεψή σας στο χώρο μας.

Περίοδος Υλοποίησης:

Η προσφορά ισχύει από την 15/02/2014 έως τις 15/03/2014 (ημερομηνία ολοκλήρωσης της προσφοράς).

Απαιτείτε τηλεφωνική επικοινωνία, τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν από την επιθυμητή ημερομηνία έναρξης του προγράμματος.

Το Κέντρο Ανάπτυξης Παιδιού-Εφήβου-Οικογένειας ‘ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ’, δημιουργήθηκε για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών των παιδιών, των οικογενειών τους καθώς και των εργαζομένων-θεραπευτών.

Αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες του προβλήματος ολιστικά και παρεμβαίνοντας σε κάθε πλαίσιο του ατόμου, μπορεί κανείς να αναμένει μεγιστοποίηση των θεραπευτικών παρεμβάσεων και σταθεροποίηση των αποτελεσμάτων.

Οι υπηρεσίες μας είναι βασισμένες σε επιστημονικές προσεγγίσεις που αφορούν στη θεραπεία των ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες, διαταραχές και σύνδρομα.

Παρέχουμε:

Ατομική αξιολόγηση-διάγνωση

Ειδική μαθησιακή αποκατάσταση και στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα

Δραματοθεραπεία-Χοροθεραπεία

Θεραπεία  μουσικής αλληλεπίδρασης

Εργοθεραπεία

Λογοθεραπεία

Ομαδικές και ατομικές συνεδρίες

Εκπαίδευση και εποπτεία κατ’οίκον

Κυκλοφοριακή αγωγή-Κοινωνικοποίηση

 

“…Στο παιδί πρέπει να δίνεται – παράλληλα με τη μόρφωση – και η ευκαιρία για αναψυχή και διασκέδαση. Η κοινωνία και το Κράτος οφείλουν να κάνουν κάθε προσπάθεια γι’ αυτό το σκοπό…”

(Παγκόσμια Διακήρυξη για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε τα εργαστήρια του Σαββάτου, όπου μπορεί το παιδί να περάσει δημιουργικά το χρόνο του μαθαίνοντας μέσα από το παιχνίδι.

      Μουσικό εργαστήρι (κίνηση, τραγούδι, γνωριμία με μουσικά όργανα)

Θεατρικό παιχνίδι (μίμηση, παντομίμα, αυτοσχεδιασμός)

Δημιουργικές κατασκευές (εφημερίδα, κάρτες, ημερολόγια)

ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ

Κέντρο Ανάπτυξης Παιδιού-Εφήβου-Οικογένειας

Αίνατος 77, Παλαιό Φάληρο

Τ.Κ. 175 63

Τηλ.: 211-2141459, 6936-687623

www.noimathisi.gr

noimathisi@gmail.com

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορές

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Παιδί-Οικογένεια - Εκπαίδευση στην περιοχή Παλαιο Φάληρο - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Παιδί-Οικογένεια - Εκπαίδευση στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Παιδί-Οικογένεια - Εκπαίδευση στην περιοχή Παλαιο Φάληρο - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!