ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα TIE (Test of Interactive English) Ή TOEIC (Test of English for International Communication) Ή IELTS (International English Language Testing System), ενός (1) μήνα συνολικής διάρκειας 12 ωρών, με δυνατότητα συνέχισης μαθημάτων για επιπλέον 2 μήνες (24 ώρες) μόνο με 150 ευρώ από 300ευρώ στο φροντιστήριο Billios language school. Για οποιανδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2310 278115 από Δευτέρα ή Παρασκευή και στο email: info@billios.org - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα TIE (Test of Interactive English) Ή TOEIC (Test of English for International Communication) Ή IELTS (International English Language Testing System), ενός (1) μήνα συνολικής διάρκειας 12 ωρών, με δυνατότητα συνέχισης μαθημάτων για επιπλέον 2 μήνες (24 ώρες) μόνο με 150 ευρώ από 300ευρώ στο φροντιστήριο Billios language school. Για οποιανδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2310 278115 από Δευτέρα ή Παρασκευή και στο email: info@billios.org
Αρχική τιμή:
Έκπτωση:
Κερδίζετε:
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Το TIE (Test of Interactive English), είναι το κρατικό πιστοποιητικό της Ιρλανδίας με διεθνές κύρος, αναγνώριση και αξιοπιστία.
– Είναι φιλικό προς τον εξεταζόμενο
– Διενέργεια εξετάσεων κάθε μήνα
– Είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ από τα επίπεδα Β1 έως C2
– Με την απόκτηση του C2 επιπέδου, ο εξεταζόμενος έχει την δυνατότητα να πάρει επάρκεια διδασκαλίας
– Δωρεάν επανεξέταση (εάν αποτύχει σε μία από τις δύο ενότητες του επιπέδου που επιθυμεί.)
– 50% έκπτωση στα εξέταστρα στη δεύτερη επανεξέταση, (εάν αποτύχει και στις δύο ενότητες του επιπέδου που επιθυμεί)

Το TOEIC (Test of English for International Communication), Listening and Reading με περισσότερους από 5 εκατομμύρια υποψήφιους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, είναι ο ηγέτης στις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας.
– Είναι φιλικό προς τον εξεταζόμενο
– Συχνή διεξαγωγή εξετάσεων.
– Είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ από τα επίπεδα Β1 έως C2

Το IELTS (International English Language Testing System),
– Αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας στον κόσμο
– Πάνω από 9.000 οργανισμοί σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο αποδέχονται το IELTS για σκοπούς εκπαίδευσης, εργασίας και μετανάστευσης
– Είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ από τα επίπεδα Β1 έως C2

– Τα παράβολα για τις εξετάσεις και για τα τρία πτυχία δε συμπεριλαμβάνονται στη προσφορά.
Billios Language School
Το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Billios, βρίσκεται στην Εθνικής Αμύνης 34, 1ος όροφος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ακριβώς απέναντι από τη Δημοτική βιβλιοθήκη. Είναι σύγχρονο, εξειδικευμένο φροντιστήριο με έμπειρους καθηγητές και με οικονομικές, προσιτές τιμές προς τους μαθητές.
Για οποιανδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2310 278115 από Δευτέρα ή Παρασκευή και στο email: info@billios.org

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Ξένες γλώσσες - Εκπαίδευση στην περιοχή Θεσσαλονίκη; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Ξένες γλώσσες - Εκπαίδευση στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Ξένες γλώσσες - Εκπαίδευση στην περιοχή Θεσσαλονίκη και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site BonusDeals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες:

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates