Μαθήματα Προετοιμασίας για Πιστοποίηση Η/Υ - Νέα Φιλαδέλφεια 25€ από 250€ (Έκπτωση 88%) για Μαθήματα Προετοιμασίας για Πιστοποίηση Η/Υ για τρεις (3) ενότητες του ΑΣΕΠ (Word, Excel, Internet)! Μία προσφορά από το κέντρο εκμάθησης υπολογιστών «Applestars» στη Νέα Φιλαδέλφεια! Τηλέφωνο: 210 2515011 Διεύθυνση: Μυριοφύτου 6 & Αγίας Τριάδος Ν. Φιλαδέλφεια - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Μαθήματα Προετοιμασίας για Πιστοποίηση Η/Υ – Νέα Φιλαδέλφεια 25€ από 250€ (Έκπτωση 88%) για Μαθήματα Προετοιμασίας για Πιστοποίηση Η/Υ για τρεις (3) ενότητες του ΑΣΕΠ (Word, Excel, Internet)! Μία προσφορά από το κέντρο εκμάθησης υπολογιστών «Applestars» στη Νέα Φιλαδέλφεια! Τηλέφωνο: 210 2515011 Διεύθυνση: Μυριοφύτου 6 & Αγίας Τριάδος Ν. Φιλαδέλφεια
Αρχική τιμή: 250€
Έκπτωση: 88%
Κερδίζετε: 225€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Μαθήματα Προετοιμασίας για Πιστοποίηση Η/Υ για τρεις (3) ενότητες του ΑΣΕΠ (Word, Excel, Internet) Ταχύρυθμα σεμινάρια χειρισμού Η/Υ UNICERT PRIMARY & Global Intermediate A. Word, Excel, Internet.

Στην προσφορά περιλαμβάνονται τα μαθήματα σε ολιγομελή τμήματα, πλούσια και απεριόριστη πρόσβαση σε τεστ προσομοίωσης καθώς και δωρεάν τυφλό σύστημα.

Διαδικασία Πιστοποίησης: Κάθε ενότητα εξετάζεται ξεχωριστά σε μία εξεταστική ώρα. Ανάλογα με τις ενότητες που ο υποψήφιος επιθυμεί να εξεταστεί, μπορεί να επιλέξει τον τύπο του πιστοποιητικού που θα λάβει. Η προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες. Εύκολη πρόσβαση απο την στάση του ΗΣΑΠ ‘Περρισός’.

Τα εξέταστρα δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του κουπονιού και είναι πληρωτέα απευθείας στην επιχείρηση (Κάρτα Δεξιοτήτων + 30 €, Κόστος κάθε εξέτασης + 25 €).

Επίσης, έχετε την επιλογή μέσω της συνεργασίας του ομίλου μας με την ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ. να λάβετε μέρος στο πιστοποιημένο σεμινάριο :«Αρχές Πρώτων βοηθειών» ,όπου θα σας δοθεί βεβαίωση Παρακολούθησης μόνο με 5€ η συμμετοχή πληρωτέα απευθείας στην επιχείρηση, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου*.

Τηλέφωνο: 210 2515011
Διεύθυνση: Μυριοφύτου 6 & Αγίας Τριάδος Ν. Φιλαδέλφεια
Website: http://www.applestars.gr

Το όραμα των applestars είναι να συνεχίσει να αναγνωρίζεται ως ένας διακεκριμένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός γνωστός για την ακεραιότητα, την ακαδημαïκή αριστεία και τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας τους. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης, σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να τους διευκολύνουμε ώστε να μάθουν Ξένες Γλώσσες και Πληροφορική.

Πιστεύουμε πως η εκμάθηση μιας γλώσσας είναι πιο επιτυχημένη όταν:
• Οι μαθητές έχουν κίνητρα και ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουν τη γλώσσα που μαθαίνουν.
• Οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά στο μάθημα.
• Το εκπαιδευτικό περιβάλλον είναι άνετο και ασφαλές.
• Υποστηρίζεται η ανάπτυξη όλων των γλωσσικών ικανοτήτων που είναι απαραίτητες στην επικοινωνία.
• Οι μαθητές έχουν στη διάθεσή τους μια ποικιλία μέσων [οπτικά, ακουστικά, υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, διαδίκτυο] που προσφέρουν ερεθίσματα για γνώση.
• Οι μαθητές ενθαρρύνονται να εξελιχθούν όχι μόνο γνωστικά αλλά και κοινωνικά.
• Οι καθηγητές υποστηρίζουν τον μαθητή εκπαιδευτικά και κοινωνικά.
• Οι καθηγητές είναι έμπειροι και υποστηρίζονται από ένα ευρύ φάσμα βοηθημάτων.
• Οι γονείς κατανοούν τον τρόπο διδασκαλίας και συμμετέχουν στη μαθησιακή διαδικασία.

Κεντρικός άξονας στην υλοποίησή του οράματός μας αποτελεί:
• η δημιουργία σύγχρονων προγραμμάτων διδασκαλίας τα οποία βοηθούν τους σπουδαστές μας στην ευκολότερη αφομοίωση των γνώσεων και τους οδηγούν με ασφάλεια στην επιτυχία και την απόκτηση πιστοποίησης.
• η ανάπτυξη και η διάθεση στους σπουδαστές μας όλων εκείνων των προγραμμάτων και υπηρεσιών τα οποία μας κάνουν ξεχωριστούς και πρωτοπόρους στις εξελίξεις.
• η συνεχής ανάπτυξη και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού μας.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Προγράμματα Υπολογιστή - Εκπαίδευση στην περιοχή Νέα Φιλαδέλφεια - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Προγράμματα Υπολογιστή - Εκπαίδευση στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Προγράμματα Υπολογιστή - Εκπαίδευση στην περιοχή Νέα Φιλαδέλφεια - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site BonusDeals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες:

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates