30€ τον μηνά για την τήρηση απλογραφικών βιβλίων Β΄ κατηγορίας της επιχείρησης σας από έμπειρους λογιστές στην έδρα του γραφείου μας στην Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 70€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες. Δε χρειάζεται η αγορά κουπονιού, επικοινωνήστε απ'ευθείας μαζί μας στο τηλέφωνο 2310324949 - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

30€ τον μηνά για την τήρηση απλογραφικών βιβλίων Β΄ κατηγορίας της επιχείρησης σας από έμπειρους λογιστές στην έδρα του γραφείου μας στην Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 70€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες. Δε χρειάζεται η αγορά κουπονιού, επικοινωνήστε απ’ευθείας μαζί μας στο τηλέφωνο 2310324949
Αρχική τιμή: 70€
Έκπτωση: 57%
Κερδίζετε: 40€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

30€ τον μηνά για την τήρηση απλογραφικών βιβλίων Β΄ κατηγορίας της επιχείρησης σας από έμπειρους λογιστές στην  έδρα του γραφείου μας στην Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 70€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες.

Η προσφορά περιλαμβάνει :

  • Ενημέρωση βιβλίων Β΄ κατηγορίας ( έως 170 τιμολόγια τον μηνά)
  • Μηνιαία εκτύπωση βιβλίων Εσοδών – Εξόδων.
  • Υποβολή τριμηνιαίου ΦΠΑ-VIES (ενδοκοινοτικές συναλλαγές).
  • Συγκεντρωτικές καταστάσεις-ΜΥΦ.
  • Υπηρεσίες παροχής φορολογικών – λογιστικών συμβουλών.
  • Τακτική ενημέρωση τρεχόντων λογιστικών αποτελεσμάτων.
  • Εξωτερικές εργασίες.
  • Έκπτωση στην υποβολή ετήσιων δηλώσεων Ε1-Ε2-Ε9 όλων των μελών της ιδίας οικογένειας.

Για τις εταιρίες που απασχολούν προσωπικό παρέχεται έκπτωση κατόπιν συνεννοήσεως.

Η προσφορά ισχύει για όσους μήνες διαρκέσει η συνεργασία με το γραφείο μας.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Υπηρεσίες - Λογιστικό γραφείο στην περιοχή Θεσσαλονίκη; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Υπηρεσίες - Λογιστικό γραφείο στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Υπηρεσίες - Λογιστικό γραφείο στην περιοχή Θεσσαλονίκη και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates