Ολοκληρωμένος Επαγγελματικός καθαρισμός τζακιού , καμινάδας θόλου και εστίας με ειδικό εξοπλισμό και ηλεκτρική σκούπα, χωρίς τη χρήση χημικών, από Έλληνες τεχνίτες! Μόνο από 35€ (+φπα) αντί για 85€ , ανεξαρτήτως ορόφων με άμεση εξυπηρέτηση σε Αθήνα , Πειραιά , Βόρεια , Δυτικά , Ανατολικά και Νότια Προάστια , επισκεφθείτε το site μας www.first1.gr να ενημερωθείτε καλύτερα και για να δείτε της προσφορές μας , καλέστε μας για να κλείσετε το ραντεβού σας έγκαιρα!!! Τηλέφωνο: 211 0129078, What's up: 697 0276884, CU: 695 5508050 - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Ολοκληρωμένος Επαγγελματικός καθαρισμός τζακιού , καμινάδας θόλου και εστίας με ειδικό εξοπλισμό και ηλεκτρική σκούπα, χωρίς τη χρήση χημικών, από Έλληνες τεχνίτες! Μόνο από 35€ (+φπα) αντί για 85€ , ανεξαρτήτως ορόφων με άμεση εξυπηρέτηση σε Αθήνα , Πειραιά , Βόρεια , Δυτικά , Ανατολικά και Νότια Προάστια , επισκεφθείτε το site μας www.first1.gr να ενημερωθείτε καλύτερα και για να δείτε της προσφορές μας , καλέστε μας για να κλείσετε το ραντεβού σας έγκαιρα!!! Τηλέφωνο: 211 0129078, What’s up: 697 0276884, CU: 695 5508050
Αρχική τιμή: 85€
Έκπτωση: 60%
Κερδίζετε: 50€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Για τον καθαρισμό: Χρησιμοποιούμε επεκτεινόμενες ντίζες και ειδικές Βούρτσες που απαλλάσσουν το εσωτερικό της καμινάδας από την «καπνιά» που χτίζεται στα τοιχώματα της καμινάδας κατά τη διάρκεια της καύσης. Ο καθαρισμός γίνεται μέσα από το σπίτι και έτσι μπορεί να πραγματοποιηθεί όποτε θέλετε, (ανεξαρτήτως καιρού) και όχι από την πάνω πλευρά, αφού πρώτα σκεπάσουμε με νάυλον την εστία του τζακιού, ώστε να μην λερωθεί ο χώρος σας και χρησιμοποιώντας ηλεκτρική σκούπα για τις λεπτομέρειες .

Προσοχή!!! Καμινάδες που έχουν κλίση 90 μοιρών ή διαδοχικές στροφές (από το σημείο της κλίσης και πάνω) δεν δύναται να καθαριστούν όπως και οι καμινάδες που περιέχουν μπετόβεργες και μπλοκάρουν την καμινάδα επίσης δεν δύναται να καθαριστούν από της μπετόβεργες και πάνω.

First1: Η πρώτη σας επιλογή στον καθαρισμό τζακιού

Τηλέφωνο: 211 012 9078, What’s up: 697 027 6884, CU: 695 550 8050

Επισκεφτείτε το site μας στο www.first1.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο σωστός ο καθαρισμός της καμινάδας πρέπει να γίνεται με ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ με ειδική βούρτσα και ΟΧΙ με χημικά.
Μετά τον μηχανικό καθαρισμό της καμινάδας, το τζάκι σας ξαναγίνεται καινούργιο, λειτουργεί άψογα, καταναλώνει λιγότερα καύσιμα & σας προσφέρει μιαν υπέροχη θαλπωρή σε ένα απολύτως υγιεινό περιβάλλον. Σύγκριση ανάμεσα στον χημικό & στον μηχανικό καθαρισμό δεν μπορεί να γίνει αφού ο μηχανικός καθαρισμός υπερέχει από όλες τις πλευρές.

Η μέθοδος που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι απλή, αποτελεσματική και προπάντων καθαρή. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας που θα έρθει στο σπίτι, στο διαμέρισμά ή στο εξοχικό σας, θα ακολουθήσει την εξής διαδικασία:

  1. Θα κλείσει το τζάκι σας με ασφαλή τρόπο.
  2. Με τα ειδικά επαγγελματικά εργαλεία (βούρτσες, κοντάρια κ.α.) που έχει στη διάθεσή του o τεχνικός, θα καθαρίσει τέλεια την καμινάδα του τζακιού σας από τη βάση μέχρι την κορυφή απομακρύνοντας ολόκληρο το ποσοστό της αιθάλης που έχει συσσωρευτεί στα τοιχώματα της εστίας.
  3. Θα καθαρίσει τη «φούσκα» του τζακιού σας,κάτι που είναι επίσης πολύ βασικό.
  4. Θα σας παραδώσει το τζάκι σας πιο καθαρό από πριν, καθώς το συνεργείο μας είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρική σκούπα.

Όσο για τον χρόνο που διαρκεί αυτή η διαδικασία, δεν ξεπερνά τη μία ώρα.

Σε λιγότερο από μία ώρα δηλαδή, το τζάκι σας θα είναι πεντακάθαρο.

Ερχόμαστε Χωρίς επιβάρυνση επίσκεψης.

Kαθαρίζουμε Χωρίς να λερώσουμε το χώρο σας.

Συμβουλεύουμε Για την σωστή συντήρηση και καύση.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Υπηρεσίες - Καθαρισμος καμιναδας στην περιοχή Πειραιάς - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Υπηρεσίες - Καθαρισμος καμιναδας στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Υπηρεσίες - Καθαρισμος καμιναδας στην περιοχή Πειραιάς - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site BonusDeals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες:

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates