Καπάκια βαλβίδων ελαστικών με ένδειξη πίεσης. Τέρμα το άγχος και ο προβληματισμός εάν τα λάστιχα του αυτοκίνητου σας έχουν την κατάλληλη πίεση. Η βαλβίδα με ένδειξη πίεσης ελαστικών. Μόλις χάσει αέρα γίνεται κόκκινο από πράσινο. Τηλεφωνικά στο 213 033 5320 (Κωδικός Προσφοράς: 36605) - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Καπάκια βαλβίδων ελαστικών με ένδειξη πίεσης. Τέρμα το άγχος και ο προβληματισμός εάν τα λάστιχα του αυτοκίνητου σας έχουν την κατάλληλη πίεση. Η βαλβίδα με ένδειξη πίεσης ελαστικών. Μόλις χάσει αέρα γίνεται κόκκινο από πράσινο. Τηλεφωνικά στο 213 033 5320 (Κωδικός Προσφοράς: 36605)
Αρχική τιμή: 16.8€
Έκπτωση: 50%
Κερδίζετε: 8.4€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Γιατί να το αγοράσετε :

– Μπορείτε να κάνετε οικονομία στα καύσιμα του αυτοκινήτου σας, με την γρήγορη πρόβλεψη στην πίεση των ελαστικών .
– Οι βαλβίδες είναι ιδιαιτέρα χρήσιμες σε άτομα και κυρίως στις γυναίκες οδηγούς λόγω ελλιπείς γνώσεις ή ενημέρωσης σχετικά με την κατάλληλη πίεση των ελαστικών .
– Νιώστε ασφαλής με μια μάτια, και απολαύστε την οδήγηση κατά την διάρκεια των ταξιδιών σας εκτός πόλης.
– Το πράσινο χρώμα καταδεικνύει ότι η πίεση είναι σωστή, το κίτρινο ότι η πίεση έχει πέσει περίπου 5 μονάδες (psi) και το κόκκινο ότι η πίεση έχει πέσει τουλάχιστον 10 μονάδες (psi).
– Απο 16.80 € μόνο 8.40 €

Οροι και πληροφορίες

– Όλες οι προσφορές είναι ενεργοποιημένες και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
– Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους: μέσω αντικαταβολής ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή Paypal.
– Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ αλλά ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.
– Κάντε τις αγορές σας όποτε θέλετε, αγοράστε όσα τεμάχια θέλετε από όποια προϊόντα θέλετε και πληρώστε συνολικά μόνο 4.99€.
– Ολα τα προϊόντα μας στο χώρο σας με μόνο 4.99€.
– Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα περιοχές όπου η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από τοπικό κατάστημα courier ή στην πόρτα σας με την αποστολή του δέματος μεσώ Ελληνικών Ταχυδρομείων.
– Χρόνος παράδοσης: άμεσα
– Οι γενικοί όροι χρήσης του agora365.gr ισχύουν για όλες τις προσφορές.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Προϊόντα - Αυτοκίνητο-Μηχανή στην περιοχή Online - Πανελλαδικά; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Προϊόντα - Αυτοκίνητο-Μηχανή στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Προϊόντα - Αυτοκίνητο-Μηχανή στην περιοχή Online - Πανελλαδικά και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Agora365.gr και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες:

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates