Μόνο 7,2€ για κάλτσες ριζομηρίου Sanagens 70-140 Den (140 Den + 1€, σιλικόνη + 8€). Ανακουφίζουν τα βαριά και τα κουρασμένα πόδια ενώ αντιμετωπίζουν τους ελαφρούς πόνους και τις κράμπες. Ταυτόχρονα οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης σμιλεύουν το πόδι και λειτουργούν κατά της κυτταρίτιδας. Περισσότερες πληροφορίες στο 2109236333! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Μόνο 7,2€ για κάλτσες ριζομηρίου Sanagens 70-140 Den (140 Den + 1€, σιλικόνη + 8€). Ανακουφίζουν τα βαριά και τα κουρασμένα πόδια ενώ αντιμετωπίζουν τους ελαφρούς πόνους και τις κράμπες. Ταυτόχρονα οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης σμιλεύουν το πόδι και λειτουργούν κατά της κυτταρίτιδας. Περισσότερες πληροφορίες στο 2109236333!
Αρχική τιμή: 18€
Έκπτωση: 60%
Κερδίζετε: 10.8€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Οι κορυφαίας Ιταλικής ποιότητας και σχεδιασμού κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης Sanagers αντιπροσωπεύουν μια νέα γενιά προϊόντων DuPont Lycra.

Λόγω των ινών που χρησιμοποιούνται, οι αποκλειστικές τεχνικές παραγωγής και διεργασίες βαφής, τα οποία όλα είναι κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο της απαλότητας και πρόσφυσης.  Οι ελαστικές ίνες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές, χωρίς να χάνουν πόντους ή να σκίζονται.

Οι Sanagens κάλτσες και καλσόν ασκούν μια χαλαρωτική και ευεργετική δράση μασάζ που είναι ισχυρό στους αστραγάλους, πιο ήπιο στις γαμπες και ελαφρό στους μηρούς, δίνοντας μια ευχάριστη ευεξία.

Ανακουφίζουν τα βαριά και τα κουρασμένα πόδια ενώ αντιμετωπίζουν τους ελαφρούς πόνους και τις κράμπες. Ταυτόχρονα οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης σμιλεύουν το πόδι και λειτουργούν κατά της κυτταρίτιδας.

Η αντιμυκητιακή – αντιβακτηριδιακή επεξεργασία εγγυάται την υγιεινή των προϊόντων και διαρκεί για πάντα.

Διατίθονται σε Nero (μαύρο), Visone (μπεζ), Clear (χρώμα δέρματος) στα παρακάτω επίπεδα συμπίεσης:

– 12mm Hg – 70 Den
– 18mm Hg – 140 Den

Περισσότερες πληροφορίες στο  2109236333!

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Υγεία - Ορθοπεδικά - Κάλτσες - Ενδυση στην περιοχή Online - Πανελλαδικά; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Υγεία - Ορθοπεδικά - Κάλτσες - Ενδυση στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Υγεία - Ορθοπεδικά - Κάλτσες - Ενδυση στην περιοχή Online - Πανελλαδικά και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates