Διαφημιστείτε δωρεάν με 5 απλά βήματα στο bonusdeals! Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210 6082271 ή με email στο info@bonusdeals.gr - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Διαφημιστείτε δωρεάν με 5 απλά βήματα στο bonusdeals! Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210 6082271 ή με email στο info@bonusdeals.gr
Αρχική τιμή:
Έκπτωση:
Κερδίζετε:
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Πλέον το bonusdeals δίνει τη δυνατότητα σε όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να διαφημιστούν, να το κάνουν δωρεάν!

Σας δίνεται η ελευθερία, χωρίς να πληρώσετε οποιοδήποτε κόστος προμήθειας ή οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση, να διαφημίσετε την προσφορά σας, της οποίας βασική προϋπόθεση είναι να έχει έκπτωση της τάξεως των 10€ και να είναι τουλάχιστον -30% έως -40% φθηνότερα της αρχικής τιμής.

5 βήματα δωρεάν διαφήμισης

  1. Δημιουργείτε μια προσφορά για την υπηρεσία που θα παρέχετε με έκπτωση της τάξεως του -30% έως -40% .
  2. Σας αποστέλλουμε για συμπλήρωση το συμφωνητικό για τη δωρεάν προβολή της προσφοράς σας στο bonusdeals.gr.
  3. H προσφορά σας ανεβαίνει στο site μας, στην κατηγορία που ανήκει.
  4. Ο χρήστης/καταναλωτής βλέποντας την προσφορά σας, στέλνει SMS το οποίο χρεώνετε ο ίδιος και λαμβάνει απαντητικό SMS, το οποίο είναι και το κουπόνι του για να του πραγματοποιήσετε το ποσοστό της έκπτωσης που αντιστοιχεί στη προσφορά σας.
  5. Ο πελάτης έρχεται στο κατάστημά σας, σας προσκομίζει το κουπόνι δείχνοντας σας το SMS που έχει λάβει και πληρώνει σε εσάς την υπηρεσία που του παρέχετε έχοντας καρπωθεί την έκπτωση του ηλεκτρονικού κουπονιού.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210 6082271 ή με email στο info@bonusdeals.gr

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Υπηρεσίες - Internet στην περιοχή Online - Πανελλαδικά; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Υπηρεσίες - Internet στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Υπηρεσίες - Internet στην περιοχή Online - Πανελλαδικά και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες:

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates