Συμπληρώστε τη φόρμα και θα έχετε Δωρεάν γνωμάτευση και δώρεάν σετ αλωπεκίας από τους ειδικούς της DHI για κάθε πρόβλημα τριχόπτωσης. - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα έχετε Δωρεάν γνωμάτευση και δώρεάν σετ αλωπεκίας από τους ειδικούς της DHI για κάθε πρόβλημα τριχόπτωσης.
Αρχική τιμή:
Έκπτωση:
Κερδίζετε:
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Η DHI αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης με παρουσία σε 27 χώρες και περισσότερους από 200.000 ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, διαθέτει 3 κλινικές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λαύριο και 3 κέντρα αξιολόγησης και γνωμάτευσης σε Ξάνθη, Καβάλα και Ηράκλειο.

Από το 1970, η DHI αναπτύσσει διαρκώς καινοτόμες τεχνικές και ειδικά ιατρικά εργαλεία για την αποκατάσταση των μαλλιών. Σήμερα παρέχει μια σειρά από θεραπείες αντιμετώπισης της τριχόπτωσης, όπως η μεταμόσχευση μαλλιών, η θεραπεία PRP και η δερματοστιξία κεφαλιού και φρυδιών MPG, που απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας με προβλήματα τριχόπτωσης

Η DHI έχει εξελίξει τις διεθνείς μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών έτσι ώστε η Τεχνική Άμεσης Εμφύτευσης μαλλιών να είναι τελείως ανώδυνη, να μην χρησιμοποιεί πλέον νυστέρια ή ράμματα, να είναι 100% ασφαλής, με φυσικά αποτελέσματα και ανάπτυξη των νέων μαλλιών εφ’όρου ζωής.

Μέσα από την ιστοσελίδα της DHI, www.dhi.gr, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για θέματα σχετικά με την τριχόπτωση, την DHI  και τις διαφορετικές θεραπείες αποκατάστασης που αυτή προσφέρει. Μπορεί επίσης να ενημερωθεί για τα νέα φυτικά σαμπουάν και τις λοσιόν της DHI κατά της τριχόπτωσης.

Χρησιμοποιώντας την φόρμα ΔΩΡΕΑΝ γνωμάτευσης, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ζητήσει μια ΔΩΡΕΑΝ γνωμάτευση και ένα δωρεάν τέστ αλωπεκίας από τους ειδικούς της DHI για κάθε πρόβλημα τριχόπτωσης.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Υγεία - Τριχόπτωση στην περιοχή Θεσσαλονίκη - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Υγεία - Τριχόπτωση στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Υγεία - Τριχόπτωση στην περιοχή Θεσσαλονίκη - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: