90€ από 180€ ('Έκπτωση 50%) για έναν Οικολογικό Βιο-καθαρισμό σε Σαλόνι 5 θέσεων ΚΑΙ ενός Διπλού Στρώματος ΚΑΙ 2 Μονών Στρωμάτων! Αντιαλλεργική προστασία και πλήρη αφαίρεση λεκέδων με επαγγελματικά μηχανήματα extraction με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού! Πεντακάθαρα και αποστειρωμένα στρώματα με άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την Clean Factor ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, στην Αττική!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

90€ από 180€ (‘Έκπτωση 50%) για έναν Οικολογικό Βιο-καθαρισμό σε Σαλόνι 5 θέσεων ΚΑΙ ενός Διπλού Στρώματος ΚΑΙ 2 Μονών Στρωμάτων! Αντιαλλεργική προστασία και πλήρη αφαίρεση λεκέδων με επαγγελματικά μηχανήματα extraction με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας και χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού! Πεντακάθαρα και αποστειρωμένα στρώματα με άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό από την Clean Factor ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, στην Αττική!!!
90,00€
 Αγορές:6
Αρχική τιμή: 180,00€
Έκπτωση: 50%
Κερδίζετε: 90€
 Λήγει σε: 2 ημ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Οικολογικός Βιο-καθαρισμός Σαλονιού 5 Θέσεων|Ενός Διπλού & 2 Μονών Στρωμάτων -Αττική

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Υπηρεσίες - Καθαρισμός Στρωμάτων - Καθαρισμός Σαλονιου στην περιοχή Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Υπηρεσίες - Καθαρισμός Στρωμάτων - Καθαρισμός Σαλονιου στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Υπηρεσίες - Καθαρισμός Στρωμάτων - Καθαρισμός Σαλονιου στην περιοχή Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: ,