6€ από 10€ (Έκπτωση 40%) για την Είσοδο ενός Ατόμου στην Παιδική Παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σε Κείμενο-Σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου, στο Κινηματοθέατρο IDEAL στην Πανεπιστημίου πλησίον Μετρό! Τις Κυριακές 26/2 & 5/3 την Κυριακή 26/2 ακολουθεί αποκριάτικο party που θα διεξαχθεί με μουσική (DJ), χορό, μπαλόνια και πολλές εκπλήξεις!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

6€ από 10€ (Έκπτωση 40%) για την Είσοδο ενός Ατόμου στην Παιδική Παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σε Κείμενο-Σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου, στο Κινηματοθέατρο IDEAL στην Πανεπιστημίου πλησίον Μετρό! Τις Κυριακές 26/2 & 5/3 την Κυριακή 26/2 ακολουθεί αποκριάτικο party που θα διεξαχθεί με μουσική (DJ), χορό, μπαλόνια και πολλές εκπλήξεις!!!
6,00€
 Αγορές:25
Αρχική τιμή: 10,00€
Έκπτωση: 40%
Κερδίζετε: 4€
 Λήγει σε: 3 ημ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» – Κινηματοθέατρο IDEAL – Αθήνα

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Σινεμά-Θέατρο - Παιδική Παράσταση στην περιοχή Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Σινεμά-Θέατρο - Παιδική Παράσταση στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Σινεμά-Θέατρο - Παιδική Παράσταση στην περιοχή Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: ,