6€ από 10€ (Έκπτωση 40%) για την Είσοδο ενός Ατόμου στην Περιοδεία της Παιδικής Παράστασης «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σε Κείμενο-Σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου σε Λαμία, Φάρσαλα, Ερμιόνη, Μεγαλόπολη, Καλαμάτα και Ζάκυνθο! Μία παραγωγή της «Texnis-Genesis» με την 15ετή εμπειρία της στα θεάματα για παιδιά!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

6€ από 10€ (Έκπτωση 40%) για την Είσοδο ενός Ατόμου στην Περιοδεία της Παιδικής Παράστασης «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σε Κείμενο-Σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου σε Λαμία, Φάρσαλα, Ερμιόνη, Μεγαλόπολη, Καλαμάτα και Ζάκυνθο! Μία παραγωγή της «Texnis-Genesis» με την 15ετή εμπειρία της στα θεάματα για παιδιά!!!
Αρχική τιμή: 10,00€
Έκπτωση: 40%
Κερδίζετε: 4€
 Λήγει σε: 3 ημ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Περιοδεία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» Λαμία|Φάρσαλα|Ερμιόνη|Μεγαλόπολη|Καλαμάτα|Ζάκυνθος

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Σινεμά-Θέατρο - Παιδική Παράσταση - Παιδί-Οικογένεια στην περιοχή Καλαμάτα - Ζάκυνθος - Άλλες πόλεις; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Σινεμά-Θέατρο - Παιδική Παράσταση - Παιδί-Οικογένεια στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Σινεμά-Θέατρο - Παιδική Παράσταση - Παιδί-Οικογένεια στην περιοχή Καλαμάτα - Ζάκυνθος - Άλλες πόλεις και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!