69€ από 250€ (Έκπτωση 72%) για ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο ακρυλικού με τις τεχνικές φυσικής ενίσχυσης, φόρμα και tip & με τη νέα μέθοδο dipping διάρκειας 18 ωρών (χορηγείται βεβαίωση σπουδών), από το Gold Beauty Academy στην πλατεία Κολιάτσου!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

69€ από 250€ (Έκπτωση 72%) για ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο ακρυλικού με τις τεχνικές φυσικής ενίσχυσης, φόρμα και tip & με τη νέα μέθοδο dipping διάρκειας 18 ωρών (χορηγείται βεβαίωση σπουδών), από το Gold Beauty Academy στην πλατεία Κολιάτσου!!!
Αρχική τιμή: 250,00€
Έκπτωση: 72%
Κερδίζετε: 181€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Σεμινάριο Ακρυλικού – Gold Beauty Academy

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Σεμινάρια - Ομορφιά & Περιποίηση - Εκπαίδευση στην περιοχή Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Σεμινάρια - Ομορφιά & Περιποίηση - Εκπαίδευση στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Σεμινάρια - Ομορφιά & Περιποίηση - Εκπαίδευση στην περιοχή Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: ,