6.90€ από 14€ (Έκπτωση 51%) για την συμμετοχή ενός Ατόμου στο Παιχνίδι Απόδρασης 'R.E.S.C.U.E. TEAM' συνολικής διάρκειας 60 λεπτών! Ανακαλύψτε το κτίριο και βρείτε τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη διάσωση του θύματος, στο δωμάτιο του «The Mystery Plan» στον Άγιο Στέφανο!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

6.90€ από 14€ (Έκπτωση 51%) για την συμμετοχή ενός Ατόμου στο Παιχνίδι Απόδρασης ‘R.E.S.C.U.E. TEAM’ συνολικής διάρκειας 60 λεπτών! Ανακαλύψτε το κτίριο και βρείτε τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη διάσωση του θύματος, στο δωμάτιο του «The Mystery Plan» στον Άγιο Στέφανο!!!
Αρχική τιμή: 14,00€
Έκπτωση: 51%
Κερδίζετε: 8€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Παιχνίδι Aπόδρασης – The Mystery Plan – Αγ.Στέφανος

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Δωμάτια απόδρασης - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στην περιοχή Αθήνα - Αγιος Στέφανος; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Δωμάτια απόδρασης - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Δωμάτια απόδρασης - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στην περιοχή Αθήνα - Αγιος Στέφανος και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: ,