(6) ημέρες για δύο (2) άτομα καθώς και δύο (2) παιδιά σε πλήρες πακέτο διαμονής με ημιδιατροφή στο πανέμορφο "Tinos Beach Hotel" μόνο με 509,00€ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

(6) ημέρες για δύο (2) άτομα καθώς και δύο (2) παιδιά σε πλήρες πακέτο διαμονής με ημιδιατροφή στο πανέμορφο “Tinos Beach Hotel” μόνο με 509,00€
509,00€
 Αγορές:19
Αρχική τιμή:
Έκπτωση:
Κερδίζετε:
 Λήγει σε: 9 ημ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

509,00€ για να περάσατε ένα συναρπαστικό καλοκαίρι στην Τήνο. Έξι (6) ήμερες/ Πέντε (5) διανυκτερευσεις για 2 άτομα & 2 παιδιά σε πλήρες πακέτο διαμονής με ημιδιατροφή & ποτά στο δείπνο και παιδική απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους στο ξενοδοχείο “Tinos Beach” Περάστε ένα συναρπαστικό καλοκαίρι στην Τήνο με διαμονή στο Tinos Beach Hotel!

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Ξενοδοχεία με Ημιδιατροφή - Διάφορα στην περιοχή Τήνος - Θεσσαλονίκη - Άλλες πόλεις; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Ξενοδοχεία με Ημιδιατροφή - Διάφορα στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Ξενοδοχεία με Ημιδιατροφή - Διάφορα στην περιοχή Τήνος - Θεσσαλονίκη - Άλλες πόλεις και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Shopright και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: