59€ από 200€ (Έκπτωση 71%) για ένα ενέσιμο γέμισμα (filler) Υαλουρονικού Οξέως (1ml) για Γέμισμα Χειλιών ή Ρινοπαρειακές ή Μεσόφρυο ή Ζυγωματικά ή Σαγόνι, από το «Biobenefit» στη Γλυφάδα!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

59€ από 200€ (Έκπτωση 71%) για ένα ενέσιμο γέμισμα (filler) Υαλουρονικού Οξέως (1ml) για Γέμισμα Χειλιών ή Ρινοπαρειακές ή Μεσόφρυο ή Ζυγωματικά ή Σαγόνι, από το «Biobenefit» στη Γλυφάδα!!!
59,00€
 Αγορές:2
Αρχική τιμή: 200,00€
Έκπτωση: 71%
Κερδίζετε: 141€
 Λήγει σε: 1 ημ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Γέμισμα Χειλιών|Ρινοπαρειακές|Μεσόφρυο|Ζυγωματικά|Σαγόνι – Γλυφάδα

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Περιποίηση-Ομορφιά - Περιποίηση Προσώπου στην περιοχή Γλυφάδα - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Περιποίηση-Ομορφιά - Περιποίηση Προσώπου στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Περιποίηση-Ομορφιά - Περιποίηση Προσώπου στην περιοχή Γλυφάδα - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!