59€ από 1500€ (Έκπτωση 96%) για 30 Θεραπείες Αδυνατίσματος που αποτελούνται από Ηλεκτροθεραπείες , Presso, Θαλασσοθεραπείες, Λασποθεραπείες, Λιποδιάλυση, RF, Ηλεκρομάλαξη, Θεραπείες σκληρών αλάτων, Αδυνάτισμα με πέτρες, Μυϊκή ενδυνάμωση και Power Plate! Βελτιώστε την εμφάνισή σας με την βοήθεια των ειδικών του Ινστιτούτο ομορφιάς «B.F.C. Beauty» στο Παγκράτι!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

59€ από 1500€ (Έκπτωση 96%) για 30 Θεραπείες Αδυνατίσματος που αποτελούνται από Ηλεκτροθεραπείες , Presso, Θαλασσοθεραπείες, Λασποθεραπείες, Λιποδιάλυση, RF, Ηλεκρομάλαξη, Θεραπείες σκληρών αλάτων, Αδυνάτισμα με πέτρες, Μυϊκή ενδυνάμωση και Power Plate! Βελτιώστε την εμφάνισή σας με την βοήθεια των ειδικών του Ινστιτούτο ομορφιάς «B.F.C. Beauty» στο Παγκράτι!!!
Αρχική τιμή: 1500,00€
Έκπτωση: 96%
Κερδίζετε: 1441€
 Λήγει σε: 2 ημ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

30 Θεραπείες Αδυνατίσματος – Παγκράτι

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Αδυνάτισμα στην περιοχή Παγκράτι - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Αδυνάτισμα στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Αδυνάτισμα στην περιοχή Παγκράτι - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!