50€ για 6 Συνεδρίες Αδυνατίσματος Cavitation ή 80€ για 12 Συνεδρίες Αδυνατίσματος Cavitation για αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας (Έκπτωση 91%) , από το δερματολογικό ιατρείο «Human Perfection» στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά!!!!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

50€ για 6 Συνεδρίες Αδυνατίσματος Cavitation ή 80€ για 12 Συνεδρίες Αδυνατίσματος Cavitation για αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας (Έκπτωση 91%) , από το δερματολογικό ιατρείο «Human Perfection» στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά!!!!!!
50,00€
 Αγορές:2
Αρχική τιμή: 450,00€
Έκπτωση: 89%
Κερδίζετε: 400€
 Λήγει σε:  17 ω. 51 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Συνεδρίες Αδυνατίσματος Κολωνάκι|Κηφισιά

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Κυτταρίτιδα - Αδυνάτισμα - Cavitation στην περιοχή Κηφισιά - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Κυτταρίτιδα - Αδυνάτισμα - Cavitation στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Κυτταρίτιδα - Αδυνάτισμα - Cavitation στην περιοχή Κηφισιά - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: ,