44,90€ για έναν Έλεγχο 4 Καρκινικών δεικτών για άνδρες, ή 54,90€ για Έλεγχο 5 Καρκινικών δεικτών για γυναίκες, ή 59,90€ για Έλεγχο 6 Καρκινικών δεικτών για άνδρες, ή 64,90€ για Έλεγχο 6 Καρκινικών δεικτών για γυναίκες, ή 59€ για Έλεγχο Καρκινικών δεικτών μαστού για γυναίκες, ή 54,90€ για Έλεγχο Καρκινικών δεικτών τραχήλου της μήτρας, ή 49€ για Έλεγχο Καρκινικών δεικτών ενδομητρίου, ή 89€ για Έλεγχο Καρκινικών δεικτών ωοθηκών! Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία! Στο σύγχρονο «Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών» στο κέντρο της Αθήνας!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

44,90€ για έναν Έλεγχο 4 Καρκινικών δεικτών για άνδρες, ή 54,90€ για Έλεγχο 5 Καρκινικών δεικτών για γυναίκες, ή 59,90€ για Έλεγχο 6 Καρκινικών δεικτών για άνδρες, ή 64,90€ για Έλεγχο 6 Καρκινικών δεικτών για γυναίκες, ή 59€ για Έλεγχο Καρκινικών δεικτών μαστού για γυναίκες, ή 54,90€ για Έλεγχο Καρκινικών δεικτών τραχήλου της μήτρας, ή 49€ για Έλεγχο Καρκινικών δεικτών ενδομητρίου, ή 89€ για Έλεγχο Καρκινικών δεικτών ωοθηκών! Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία! Στο σύγχρονο «Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών» στο κέντρο της Αθήνας!!!
44,90€
 Αγορές:4
Αρχική τιμή: 174,00€
Έκπτωση: 74%
Κερδίζετε: 130€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Έλεγχος Καρκινικών Δεικτών για Άνδρες & Γυναίκες – Αθήνα

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Υγεία - Έλεγχος Καρκινικών Δεικτών στην περιοχή Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Υγεία - Έλεγχος Καρκινικών Δεικτών στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Υγεία - Έλεγχος Καρκινικών Δεικτών στην περιοχή Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!