4ήμερο στη Nέα Υόρκη της Μεσογείου, το εξωτικό Τελ Αβίβ από 19 Μαΐου έως 31 Ioυλίου 2019, για να συνδυάσετε Ανατολή και Δύση μαζί, σε μιά ιδανική πόλη για βουτιές, περιπάτους, χαλάρωση, διασκέδαση και εξαιρετικό φαγητό, σε πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβανόμενων των φόρων) και διαμονή σε 3* κεντρικό ξενοδοχείο, από το "Loyalty Business Club"!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

4ήμερο στη Nέα Υόρκη της Μεσογείου, το εξωτικό Τελ Αβίβ από 19 Μαΐου έως 31 Ioυλίου 2019, για να συνδυάσετε Ανατολή και Δύση μαζί, σε μιά ιδανική πόλη για βουτιές, περιπάτους, χαλάρωση, διασκέδαση και εξαιρετικό φαγητό, σε πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβανόμενων των φόρων) και διαμονή σε 3* κεντρικό ξενοδοχείο, από το “Loyalty Business Club”!!
Αρχική τιμή:
Έκπτωση:
Κερδίζετε:
 Λήγει σε:  12 ω. 41 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Τελ Αβίβ: 4ήμερο πακέτο με αεροπορικά εισιτήρια & διαμονή έως 31 Ιουλίου!

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Ταξίδια στην περιοχή Νέα Υόρκη; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Ταξίδια στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Ταξίδια στην περιοχή Νέα Υόρκη και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Deals 365 και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!