39€ από 170€ για 4 Θεραπείες με Lipolaser 680 & 950 nm και 4 Θεραπείες με Ραδιοσυχνότητες RF (Έκπτωση 77%)! Ιδανικές Θεραπείες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους! Aπo το Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών Αισθητικής στο «C'est moi Art Beauty» στους Αμπελόκηπους πλησίον της στάσης του Μετρό Πανόρμου!!!!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

39€ από 170€ για 4 Θεραπείες με Lipolaser 680 & 950 nm και 4 Θεραπείες με Ραδιοσυχνότητες RF (Έκπτωση 77%)! Ιδανικές Θεραπείες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους! Aπo το Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών Αισθητικής στο «C’est moi Art Beauty» στους Αμπελόκηπους πλησίον της στάσης του Μετρό Πανόρμου!!!!!!
39,00€
 Αγορές:10
Αρχική τιμή: 170,00€
Έκπτωση: 77%
Κερδίζετε: 131€
 Λήγει σε:  1 ω. 28 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Θεραπείες Αδυνατίσματος Lipolaser+Ραδιοσυχνότητες – Αμπελόκηποι

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Κυτταρίτιδα - Αδυνάτισμα στην περιοχή Αμπελόκηποι - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Κυτταρίτιδα - Αδυνάτισμα στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Κυτταρίτιδα - Αδυνάτισμα στην περιοχή Αμπελόκηποι - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: ,