35€ από 70€ (Έκπτωση 50%) για μία Κατάδυση γνωριμίας Scuba Diving με αυτόνομη συσκευή κατάδυσης (scuba diving), σε μέγιστο βάθος έως 12 μέτρα, υποβρύχια φωτογράφηση! Μία καταδυτική εμπειρία από την «Dive Blue Dream» στους Αγίους Αναργύρους!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

35€ από 70€ (Έκπτωση 50%) για μία Κατάδυση γνωριμίας Scuba Diving με αυτόνομη συσκευή κατάδυσης (scuba diving), σε μέγιστο βάθος έως 12 μέτρα, υποβρύχια φωτογράφηση! Μία καταδυτική εμπειρία από την «Dive Blue Dream» στους Αγίους Αναργύρους!!!
35,00€
 Αγορές:49
Αρχική τιμή: 70,00€
Έκπτωση: 50%
Κερδίζετε: 35€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Κατάδυση Γνωριμίας – Dive Blue Dream

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Καταδύσεις - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στην περιοχή Βάρκιζα - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Καταδύσεις - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Καταδύσεις - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στην περιοχή Βάρκιζα - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: ,