34,90€ για Triplex Αρτηριών κάτω άκρων, ή 34,90€ για Triplex Φλεβών κάτω άκρων, ή 49,90€ για Triplex Φλεβών Κάτω Άκρων ΚΑΙ Triplex Αρτηριών Κάτω Άκρων! Με μηχανολογικό εξοπλισμό Υψηλής Τεχνολογίας, στο σύγχρονο «Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών» στο κέντρο της Αθήνας!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

34,90€ για Triplex Αρτηριών κάτω άκρων, ή 34,90€ για Triplex Φλεβών κάτω άκρων, ή 49,90€ για Triplex Φλεβών Κάτω Άκρων ΚΑΙ Triplex Αρτηριών Κάτω Άκρων! Με μηχανολογικό εξοπλισμό Υψηλής Τεχνολογίας, στο σύγχρονο «Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών» στο κέντρο της Αθήνας!!!
34,90€
 Αγορές:2
Αρχική τιμή: 70,00€
Έκπτωση: 50%
Κερδίζετε: 36€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Triplex Αρτηριών & Φλεβών – Αθήνα

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Υγεία - Καρδιολογικός έλεγχος στην περιοχή Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Υγεία - Καρδιολογικός έλεγχος στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Υγεία - Καρδιολογικός έλεγχος στην περιοχή Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!