29€ για έναν Ολοκληρωμένο Βιολογικό Καθαρισμό Σαλονιού του Αυτοκινήτου ΚΑΙ Παιδικού Καθίσματος ΚΑΙ Απολύμανση του Αυτοκινήτου με Πιστοποίηση! Για τον άψογο καθαρισμό του σαλονιού και των παιδικών καθισμάτων και για βαθιά καθαριότητα χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα από το πλυντήριο αυτοκινήτων «Hand Wash» στη Φιλαδελφείας! Το Hand Wash μπορεί να διευκολύνει όσους χρησιμοποιούν τον προαστιακό καθώς βρίσκεται πλησίον της στάσης ΣΚΑ και τους δίνει τη δυνατότητα να αφήσουν το αυτοκινητό τους για όλες τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

29€ για έναν Ολοκληρωμένο Βιολογικό Καθαρισμό Σαλονιού του Αυτοκινήτου ΚΑΙ Παιδικού Καθίσματος ΚΑΙ Απολύμανση του Αυτοκινήτου με Πιστοποίηση! Για τον άψογο καθαρισμό του σαλονιού και των παιδικών καθισμάτων και για βαθιά καθαριότητα χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα από το πλυντήριο αυτοκινήτων «Hand Wash» στη Φιλαδελφείας! Το Hand Wash μπορεί να διευκολύνει όσους χρησιμοποιούν τον προαστιακό καθώς βρίσκεται πλησίον της στάσης ΣΚΑ και τους δίνει τη δυνατότητα να αφήσουν το αυτοκινητό τους για όλες τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης!!!
29,00€
 Αγορές:83
Αρχική τιμή: 100,00€
Έκπτωση: 71%
Κερδίζετε: 71€
 Λήγει σε:  16 ω. 1 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Πλήρης Βιολογικός Καθαρισμός & Απολύμανση Αυτοκινήτου – Φιλαδελφείας

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Βιολογικός καθαρισμός - Αυτοκίνητο-Μηχανή στην περιοχή Νέα Φιλαδέλφεια - Αχαρναί - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Βιολογικός καθαρισμός - Αυτοκίνητο-Μηχανή στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Βιολογικός καθαρισμός - Αυτοκίνητο-Μηχανή στην περιοχή Νέα Φιλαδέλφεια - Αχαρναί - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!