22€ για Φυσική Ενίσχυση με ακρυλικό ή gel και βαφή επιλογής από απλό ή γαλλικό, nail art σε δύο νύχια και μια αποτρίχωση άνω χείλους ή καθαρισμό φρυδιών με κλωστή ή 27€ για Τέχνητα νύχια ή επιμήκυνση με χρήση tips ή gel και βαφή επιλογής από απλό ή γαλλικό, nail art σε δύο νύχια και καθαρισμό φρυδιών με κλωστή (Έκπτωση 60%), από το ολοκαίνουργιο «Royal Beauty» στην Καλλιθέα!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

22€ για Φυσική Ενίσχυση με ακρυλικό ή gel και βαφή επιλογής από απλό ή γαλλικό, nail art σε δύο νύχια και μια αποτρίχωση άνω χείλους ή καθαρισμό φρυδιών με κλωστή ή 27€ για Τέχνητα νύχια ή επιμήκυνση με χρήση tips ή gel και βαφή επιλογής από απλό ή γαλλικό, nail art σε δύο νύχια και καθαρισμό φρυδιών με κλωστή (Έκπτωση 60%), από το ολοκαίνουργιο «Royal Beauty» στην Καλλιθέα!!!
22,00€
 Αγορές:2
Αρχική τιμή: 55,00€
Έκπτωση: 60%
Κερδίζετε: 33€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Φυσική Ενίσχυση Νυχιών – Καλλιθέα

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Φρύδια - Περιποίηση-Ομορφιά - Μανικιουρ-Πεντικιουρ στην περιοχή Καλλιθέα - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Φρύδια - Περιποίηση-Ομορφιά - Μανικιουρ-Πεντικιουρ στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Φρύδια - Περιποίηση-Ομορφιά - Μανικιουρ-Πεντικιουρ στην περιοχή Καλλιθέα - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: , ,