20€ από 50€ (Έκπτωση 60%) για Μαθήματα Χορού που περιλαμβάνουν 4 ώρες Kizomba ΚΑΙ 4 ώρες Salsa για ένα μήνα στο νέο καλλιτεχνικό στέκι, τη σχολή χορού «Havana Nights Dance Studio» στο Κολωνάκι πλησίον της στάσης μετρό 'Πανεπιστήμιο'!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

20€ από 50€ (Έκπτωση 60%) για Μαθήματα Χορού που περιλαμβάνουν 4 ώρες Kizomba ΚΑΙ 4 ώρες Salsa για ένα μήνα στο νέο καλλιτεχνικό στέκι, τη σχολή χορού «Havana Nights Dance Studio» στο Κολωνάκι πλησίον της στάσης μετρό ‘Πανεπιστήμιο’!!!
20,00€
 Αγορές:3
Αρχική τιμή: 50,00€
Έκπτωση: 60%
Κερδίζετε: 30€
 Λήγει σε:  16 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Μαθήματα Χορού – Κολωνάκι

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Χορός - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στην περιοχή Κολωνάκι - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Χορός - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Χορός - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στην περιοχή Κολωνάκι - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!