15€ από 30€ για 1 Συνεδρία ή 25€ από 55€ για 1 Μηνιαίο Πρόγραμμα 2 συνεδριών & λιπομετρήσεις & σωματομετρήσεις στο Μεσημέρι Θεσσαλονίκης απο έμπειρο Διαιτολόγο-Διατροφολόγο. Ελάτε να κάνουμε τη διατροφή σύμμαχο μας, εξασφαλίζοντας την υγεία και ευεξία μας. - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

15€ από 30€ για 1 Συνεδρία ή 25€ από 55€ για 1 Μηνιαίο Πρόγραμμα 2 συνεδριών & λιπομετρήσεις & σωματομετρήσεις στο Μεσημέρι Θεσσαλονίκης απο έμπειρο Διαιτολόγο-Διατροφολόγο. Ελάτε να κάνουμε τη διατροφή σύμμαχο μας, εξασφαλίζοντας την υγεία και ευεξία μας.
15,00€
 Αγορές:3
Αρχική τιμή: 30,00€
Έκπτωση: 50%
Κερδίζετε: 15€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και μέχρι τις 30/04/2019.   Το κουπόνι ισχύει για όλες τις ημέρες λειτουργίας, (ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης), Δευτέρα–Παρασκευή 9:00-14:00 και 17:00-21:00.   Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό ισχύει για γυναίκες και άνδρες και η προσφορά αφορά με την αγορά τις παρακάτω επιλογές:   ~15€ από 30€ για 1 Συνεδρία διάρκειας περίπου 60’ η οποία περιλαμβάνει: •Ιατροφαρμακευτικό ιστορικό •Σωματομετρικές μετρήσεις ( ύψος, βάρος, περιφέρεια μέσης-γοφών) •Λιπομέτρηση με υπερσύγχρονο λιπομετρητή Inbody 120 •Εξατομικευμένο διαιτολόγιο 2 εβδομάδων με τη χρήση ειδικού ηλεκτρονικού διαιτολογικού προγράμματος   ~25€ από 55€ για 1 Μηνιαίο Πρόγραμμα 2 συνεδριών (η πρώτη επίσκεψη έχει διάρκεια περίπου 60’ και η δεύτερη περίπου 30’) που περιλαμβάνει: •Ιατροφαρμακευτικό ιστορικό •Σωματομετρικές μετρήσεις ( ύψος, βάρος, περιφέρεια μέσης-γοφών) •2 Λιπομετρήσεις με υπερσύγχρονο λιπομετρητή Inbody 120 •4 εξατομικευμένα εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής   με τη χρήση ειδικού ηλεκτρονικού διαιτολογικού προγράμματος   Μπορεί να αγοραστεί 1 κουπόνι ανά χρήστη και απεριόριστα με τη μορφή δώρου για συγγενείς ή φίλους (ένα κουπόνι ανά όνομα).   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την πρώτη επίσκεψη στο χώρο. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας επίσκεψης στον χώρο.   Η προσφορά ισχύει μόνο για νέα μέλη.   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, τουλάχιστον μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης.  

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για στην περιοχή Θεσσαλονίκη; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά στην περιοχή Θεσσαλονίκη και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Deal Town και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: