14€ για ένα Spa Προσώπου 45 Λεπτών που περιλαμβάνει Peeling, Μάσκα με Άργιλο, Μασάζ σε Πρόσωπο ΚΑΙ Ωμοπλάτες ΚΑΙ ένα Ολοκληρωμένο Spa Μανικιούρ με Απλή ή Ημιμόνιμη Βαφή ή 15€ για ένα Χαλαρωτικό Full Body Massage 30 Λεπτών KAI ένα Ολοκληρωμένο Spa Μανικιούρ με απλή ή Ημιμόνιμη Βαφή (Έκπτωση 61%) από το ολοκαίνουργιο «Royal Beauty» στην Καλλιθέα!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

14€ για ένα Spa Προσώπου 45 Λεπτών που περιλαμβάνει Peeling, Μάσκα με Άργιλο, Μασάζ σε Πρόσωπο ΚΑΙ Ωμοπλάτες ΚΑΙ ένα Ολοκληρωμένο Spa Μανικιούρ με Απλή ή Ημιμόνιμη Βαφή ή 15€ για ένα Χαλαρωτικό Full Body Massage 30 Λεπτών KAI ένα Ολοκληρωμένο Spa Μανικιούρ με απλή ή Ημιμόνιμη Βαφή (Έκπτωση 61%) από το ολοκαίνουργιο «Royal Beauty» στην Καλλιθέα!!!
14,00€
 Αγορές:12
Αρχική τιμή: 36,00€
Έκπτωση: 61%
Κερδίζετε: 22€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Full Body Massage|Spa Προσώπου|Spa Μανικιούρ – Καλλιθέα

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Σπα-Μασάζ - Περιποίηση-Ομορφιά - Περιποίηση Προσώπου - Μανικιουρ-Πεντικιουρ - Peeling στην περιοχή Καλλιθέα - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Σπα-Μασάζ - Περιποίηση-Ομορφιά - Περιποίηση Προσώπου - Μανικιουρ-Πεντικιουρ - Peeling στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Σπα-Μασάζ - Περιποίηση-Ομορφιά - Περιποίηση Προσώπου - Μανικιουρ-Πεντικιουρ - Peeling στην περιοχή Καλλιθέα - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!