12€ για ένα Μάθημα Ιππασίας για αρχάριους διάρκειας 40' ή Πακέτο 2 Μαθημάτων Ιππασίας (ένα θεωρητικό και ένα πρακτικό) διάρκειας 60' ή 12€ για ένα Μάθημα Ιπποκομίας και Συραγώγηση (εκπαίδευση-προπόνηση αλόγου) διάρκειας 60' ή 40€ για Πακέτο 4 Μαθημάτων Επαφής με το άλογο (horsemanship) διάρκειας 60' ή 55€ για Πακέτο 4 Μαθημάτων Ιππασίας διάρκειας 45'-60' από τον «Όμιλο Ιππικής Αντοχής - Endurance Club» στην Μαλακάσα!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

12€ για ένα Μάθημα Ιππασίας για αρχάριους διάρκειας 40′ ή Πακέτο 2 Μαθημάτων Ιππασίας (ένα θεωρητικό και ένα πρακτικό) διάρκειας 60′ ή 12€ για ένα Μάθημα Ιπποκομίας και Συραγώγηση (εκπαίδευση-προπόνηση αλόγου) διάρκειας 60′ ή 40€ για Πακέτο 4 Μαθημάτων Επαφής με το άλογο (horsemanship) διάρκειας 60′ ή 55€ για Πακέτο 4 Μαθημάτων Ιππασίας διάρκειας 45′-60′ από τον «Όμιλο Ιππικής Αντοχής – Endurance Club» στην Μαλακάσα!!!
12,00€
 Αγορές:19
Αρχική τιμή:
Έκπτωση: 100%
Κερδίζετε:
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Μαθήματα Ιππασίας|Ιπποκομίας – Όμιλο Ιππικής Αντοχής Μαλακάσα

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Ιππασία - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στην περιοχή Μαλακάσα - Άλλες πόλεις - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Ιππασία - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Ιππασία - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στην περιοχή Μαλακάσα - Άλλες πόλεις - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: , ,