10€ για μία Βόλτα με Άλογο μέσα στο δάσος, με διέλευση από τη μονή Θεογεννήτορος με έμπειρο οδηγό-συνοδηγό διάρκειας 40' ή 20€ για 90' διάρκειας ΚΑΙ με πικ-νικ ή 12€ για Μάθημα ή Βόλτα με Pony για Junior (3-7 ετών) διάρκειας 40' με μάθημα συμπληρωματικό ιπποκομίας! Μια διαφορετική απόδραση για μικρούς και μεγάλους από την καθημερινότητα από τον «Όμιλο Ιππικής Αντοχής - Endurance Club» στην Μαλακάσα!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

10€ για μία Βόλτα με Άλογο μέσα στο δάσος, με διέλευση από τη μονή Θεογεννήτορος με έμπειρο οδηγό-συνοδηγό διάρκειας 40′ ή 20€ για 90′ διάρκειας ΚΑΙ με πικ-νικ ή 12€ για Μάθημα ή Βόλτα με Pony για Junior (3-7 ετών) διάρκειας 40′ με μάθημα συμπληρωματικό ιπποκομίας! Μια διαφορετική απόδραση για μικρούς και μεγάλους από την καθημερινότητα από τον «Όμιλο Ιππικής Αντοχής – Endurance Club» στην Μαλακάσα!!!
10,00€
 Αγορές:247
Αρχική τιμή:
Έκπτωση: 100%
Κερδίζετε:
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Βόλτα|Μάθημα με Άλογο ή Pony – Όμιλο Ιππικής Αντοχής Μαλακάσα

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Ιππασία - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στην περιοχή Μαλακάσα - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Ιππασία - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Ιππασία - Αθλητισμός-Δραστηριότητες στην περιοχή Μαλακάσα - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!