Τοποθέτηση Βλεφαρίδων Extensions με την μέθοδο τρίχα-τρίχα - Τοποθέτηση Βλεφαρίδων Extensions 3D|Τρίχα-Τρίχα - Γλυφάδα - 59€ για Τοποθέτηση Βλεφαρίδων Extensions με την μέθοδο τρίχα-τρίχα ή 69€ για Τοποθέτηση Βλεφαρίδων με την μέθοδο 3D (Έκπτωση 51%)! Σε ένα χώρο minimal αισθητικής οι ειδικοί αναλαμβάνουν την δική σας περιποίηση και φροντίδα, στο νέο υπερπολυτελές και μοντέρνο χώρο του πολυχώρου «Divette Aesthetic Medical Centre» στην Γλυφάδα!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Τοποθέτηση Βλεφαρίδων Extensions με την μέθοδο τρίχα-τρίχα – Τοποθέτηση Βλεφαρίδων Extensions 3D|Τρίχα-Τρίχα – Γλυφάδα – 59€ για Τοποθέτηση Βλεφαρίδων Extensions με την μέθοδο τρίχα-τρίχα ή 69€ για Τοποθέτηση Βλεφαρίδων με την μέθοδο 3D (Έκπτωση 51%)! Σε ένα χώρο minimal αισθητικής οι ειδικοί αναλαμβάνουν την δική σας περιποίηση και φροντίδα, στο νέο υπερπολυτελές και μοντέρνο χώρο του πολυχώρου «Divette Aesthetic Medical Centre» στην Γλυφάδα!!!
59,00€
 Αγορές:2
Αρχική τιμή: 120,00€
Έκπτωση: 51%
Κερδίζετε: 61€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Η προσφορά περιλαμβάνει: Tοποθέτηση Βλεφαρίδων Extensions με την μέθοδο τρίχα-τρίχα, στα 59€ από 120€ ή Tοποθέτηση Βλεφαρίδων Extensions με την μέθοδο 3D, στα 69€ από 140€ Αψογες βλεφαριδες με την ασφαλεστερη μεθοδο “τριχα-τριχα” για απολυτα φυσικο αποτελεσμα. Πυκνες γυριστες και καλοσχηματισμενες βλεφαριδες! Τρισδιάστατες extensions βλεφαρίδες 3D θα δώσουν όγκο και θα τριπλασιάσουν άμεσα τις βλεφαρίδες σας με εκπληκτικό αποτέλεσμα! Η προσφορά πραγματοποιείται σε μία επίσκεψη Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 – 17:00. Για να δείτε τις προσφορές της εταιρείας Δερμοαπόξεση με Διαμάντι για Καθαρισμό & Ανάπλαση Προσώπου στα 25€(-50%) πατήστε εδώ Phytopeeling Mask Therapy Προσώπου στα 19€(-58%) πατήστε εδώ Manicure+Καθαρισμός Φρυδιών στα 12€(-50%) πατήστε εδώ 3-6 Θεραπείες RF Προσώπου στα 69€(-54%) πατήστε εδώ Συνεδρίες Αποτρίχωσης με Διοδικο Laser για Άνδρες&Γυναίκες στα 29€(-68%) πατήστε εδώ Pedicure+Manicure+Καθαρισμός Φρυδιών στα 19€(-50%) πατήστε εδώ Θεραπεία Αποκατάστασης Δυσχρωμιών στα 40€(-50%) πατήστε εδώ

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Περιποίηση-Ομορφιά στην περιοχή Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Περιποίηση-Ομορφιά στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Περιποίηση-Ομορφιά στην περιοχή Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Body Deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες:

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates