Θεραπείες Προσώπου - Αιγάλεω - 59€ από 230€ (Έκπτωση 74%) για μία Ολοκληρωμένη Θεραπεία Προσώπου που περιλαμβάνει: ένα Βαθύ Καθαρισμό, ένα RF Μονοπολικό, μία Θεραπεία Βλαστοκυττάρων και ένα Τriple Action, από το ινστιτούτο ομορφιάς «Glamour Med Spa» στο Αιγάλεω!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Θεραπείες Προσώπου – Αιγάλεω – 59€ από 230€ (Έκπτωση 74%) για μία Ολοκληρωμένη Θεραπεία Προσώπου που περιλαμβάνει: ένα Βαθύ Καθαρισμό, ένα RF Μονοπολικό, μία Θεραπεία Βλαστοκυττάρων και ένα Τriple Action, από το ινστιτούτο ομορφιάς «Glamour Med Spa» στο Αιγάλεω!!!
59,00€
 Αγορές:6
Αρχική τιμή: 230,00€
Έκπτωση: 74%
Κερδίζετε: 171€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Η προσφορά περιλαμβάνει: Ένα Βαθύ Καθαρισμό  Ένα RF Μονοπολικό Μία Θεραπεία Βλαστοκυττάρων και Ένα Τriple Action Οι μονοπολιακές ραδιοσυχνότητες εισχωρούν σε βάθος στις στιβαδες του δέρματος όπου θερμαίνουν επιλεκτικά τους ιστούς με άμεση συνέπεια την σύσπαση των κολαγονων ινών με αποτέλεσμα να κάνει άμεσο: lifting προσώπου, ανάπλαση δέρματος, λείανση ρυτίδων, λάμψη, τόνωση, lifting σώματος και χεριών. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 – 17:00.  

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Περιποίηση-Ομορφιά στην περιοχή Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Περιποίηση-Ομορφιά στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Περιποίηση-Ομορφιά στην περιοχή Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Body Deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες:

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates