Από 50€ για συνεδρία με laser τελευταίας τεχνολογίας για οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυία, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, στο υπερσύγχρονο "BM Medical Beauty" στον Πειραιά!! Δείτε θεαματικά και απόλυτα ανώδυνα τα αποτελέσματα της οριστικής αποτρίχωσης με laser το οποίο θα προσαρμοστεί ανάλογα με τον φωτότυπο του δέρματός, το μέγεθος και το χρώμα των τριχών! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Από 50€ για συνεδρία με laser τελευταίας τεχνολογίας για οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυία, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, στο υπερσύγχρονο "BM Medical Beauty" στον Πειραιά!! Δείτε θεαματικά και απόλυτα ανώδυνα τα αποτελέσματα της οριστικής αποτρίχωσης με laser το οποίο θα προσαρμοστεί ανάλογα με τον φωτότυπο του δέρματός, το μέγεθος και το χρώμα των τριχών!
50,00€
 Αγορές:10
Αρχική τιμή: 150,00€
Έκπτωση: 67%
Κερδίζετε: 100€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και πρώτη συνεδρία πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 30/04/2022.    Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-19:00.   Κάθε κουπόνι είναι ατομικό ισχύει ΜΟΝΟ για γυναίκες και η προσφορά περιλαμβάνει τις παρακάτω επιλογές:   ~50€ για 1 συνεδρία αποτρίχωσης σε full bikini & γραμμή κοιλίας (ΔΩΡΟ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ)   ~50€ για 1 συνεδρία αποτρίχωσης σε full bikini & μασχάλες (ΔΩΡΟ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΟΙΛΙΑΣ)   ~100€ για 1 συνεδρία αποτρίχωσης σε full πόδια (ΔΩΡΟ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΒΙΚΙΝΙ)   Μπορείτε να αγοράσετε έως ένα κουπόνι για ατομική χρήση και απεριόριστα ως δώρα για συγγενείς και φίλους (ένα κουπόνι ανά όνομα).   Για πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού επικοινωνείτε 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση την ημέρα της επίσκεψης σας.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Περιποίηση-Ομορφιά στην περιοχή Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Περιποίηση-Ομορφιά στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Περιποίηση-Ομορφιά στην περιοχή Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Deal Town και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες:

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates