Χαβανέζικο Μασάζ 50΄+ Χαμάμ|Σάουνα 15΄ - Κολωνάκι Μασάζ 50' + Χαμάμ |Σάουνα|Jacuzzi - 29€ για Χαβανέζικο Μασάζ διάρκειας 50 λεπτών και Χαμάμ ή Σάουνα διάρκειας 15 λεπτών ή 33€ για Αθλητικό Μασάζ διάρκειας 50 λεπτών και Χαμάμ ή Σάουνα διάρκειας 15 λεπτών ή 38€ για Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος διάρκειας 50 λεπτών και Jacuzzi διάρκειας 30 λεπτών ! Για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης για άνδρες και γυναίκες (Έκπτωση 52%), από το πολυτελές «EN Relax» στο Κολωνάκι!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Χαβανέζικο Μασάζ 50΄+ Χαμάμ|Σάουνα 15΄ – Κολωνάκι Μασάζ 50′ + Χαμάμ |Σάουνα|Jacuzzi – 29€ για Χαβανέζικο Μασάζ διάρκειας 50 λεπτών και Χαμάμ ή Σάουνα διάρκειας 15 λεπτών ή 33€ για Αθλητικό Μασάζ διάρκειας 50 λεπτών και Χαμάμ ή Σάουνα διάρκειας 15 λεπτών ή 38€ για Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος διάρκειας 50 λεπτών και Jacuzzi διάρκειας 30 λεπτών ! Για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης για άνδρες και γυναίκες (Έκπτωση 52%), από το πολυτελές «EN Relax» στο Κολωνάκι!!!
29,00€
 Αγορές:1
Αρχική τιμή: 60,00€
Έκπτωση: 52%
Κερδίζετε: 31€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Η προσφορά περιλαμβάνει: Χαβανέζικο Μασάζ (lomi lomi massage) διάρκειας 50 λεπτών και  Χαμάμ ή Σάουνα διάρκειας 15 λεπτών με 29€ από 60€ ή  Αθλητικό Μασάζ διάρκειας 50 λεπτών και Χαμάμ ή Σάουνα διάρκειας 15 λεπτών με 33€ από 60€ ή  Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος διάρκειας 50 λεπτών και Jacuzzi διάρκειας 30 λεπτών με 38€ από 80€   Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 – 17:00.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Σπα-Μασάζ στην περιοχή Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Σπα-Μασάζ στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Σπα-Μασάζ στην περιοχή Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Body Deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες:

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates