Πολυλειτουργικό φουρνάκι Θερμού Αέρα!!54.90€ για ένα (1) πολυλειτουργικό φουρνάκι θερμού αέρα, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Αθήνα ή 58.90€ για πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας. Μαγειρέψτε ή ζεστάνετε το φαγητό με θερμό αέρα, νόστιμα και υγιεινά!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Πολυλειτουργικό φουρνάκι Θερμού Αέρα!!54.90€ για ένα (1) πολυλειτουργικό φουρνάκι θερμού αέρα, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Αθήνα ή 58.90€ για πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας. Μαγειρέψτε ή ζεστάνετε το φαγητό με θερμό αέρα, νόστιμα και υγιεινά!!
Αρχική τιμή:
Έκπτωση:
Κερδίζετε:
  •    Κατηγορία:
  •    Περιοχή:
  •   

  Πληροφορίες προσφοράς:

Δυνατότητα εξαργύρωσης της προσφοράς άμεσα είτε με παραλαβή από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Πανεπιστημίου 63-Αθήνα είτε με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας με την αγορά του κουπονιού και έως τις 31/12/2015.   Η προσφορά περιλαμβάνει τις επιλογές:   ~54.90€ για ένα (1) πολυλειτουργικό φουρνάκι θερμού αέρα, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Αθήνα. ή ~58.90€ για ένα (1) πολυλειτουργικό φουρνάκι θερμού αέρα, με δυνατότητα πανελλαδική αποστολής στο χώρο σας.   ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Υπερυψωμένη σχάρα, Χαμηλή σχάρα, Τσιμπίδες, Βάση στερέωσης για το καπάκι, Ταψάκι για μαγείρεμα στον ατμό, Φόρμα προσθήκης Ύψους    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Γρήγορο μαγείρεμα στο 1/3 του χρόνου Ψήσιμο χωρίς λάδι και λίπη Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος Εύκολη χρήση και λειτουργία με χρονοδιακόπτη και ρυθμιστή θερμοκρασίας Ομοιόμορφο ψήσιμο Με διάφανο σκεύος Pyrex Χρονοδιακόπτης Ισχύς 1300w Διαστάσεις: 31×31.5 cm Εύρος θερμοκρασίας: 0-250 ° C Χρονοδιακόπτης 60 min 4 τρόποι μαγειρέματος: Φούρνος, Ψηστιέρα, Ατμός, Απόψυξη Διάμετρος δοχείου : 330 mm   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο, από συγγενείς ή φίλους.   Για παραλαβή ώρες λειτουργιάς του καταστήματος SULEHRIA STORE Πανεπιστημίου 63: Δευτέρα – Σάββατο 11:00-20:00, εκτός από τις επίσημες αργίες.   Για την πανελλαδική αποστολή απαραίτητη η αποστολή email: info@sulehria.gr όπου δηλώνετε όνομα παραλήπτη, κωδικό κουπονιού και τη διεύθυνση αποστολής.   Είναι απαραίτητη η  εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση κατά την παραλαβή.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για στην περιοχή ; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά στην περιοχή και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

Ακολουθήστε το bonusdeals στα Social Media

Wildcard SSL Certificates