Μοναδική Προσφορά - 5,49€ από 11,99€ (Έκπτωση 54%) ανά τετραγωνικό μέτρο m² για Βιολογικό Καθαρισμό Χειροποίητου Χαλιού, Μάλλινου ή Μεταξωτού με Παραλαβή και Παράδοση στην Αττική! Με εξειδικευμένο συνεργείο και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας φροντίζονται άκρως οικολογικά και με αποδείξεις τα χαλιά σας με εγγυημένο, άψογο και οικολογικό αποτέλεσμα από τα «60 min shops» σε Ηλιούπολη και Νίκαια!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Μοναδική Προσφορά – 5,49€ από 11,99€ (Έκπτωση 54%) ανά τετραγωνικό μέτρο m² για Βιολογικό Καθαρισμό Χειροποίητου Χαλιού, Μάλλινου ή Μεταξωτού με Παραλαβή και Παράδοση στην Αττική! Με εξειδικευμένο συνεργείο και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας φροντίζονται άκρως οικολογικά και με αποδείξεις τα χαλιά σας με εγγυημένο, άψογο και οικολογικό αποτέλεσμα από τα «60 min shops» σε Ηλιούπολη και Νίκαια!!!
5,49€
 Αγορές:38
Αρχική τιμή: 11,99€
Έκπτωση: 54%
Κερδίζετε: 6€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Βιολογικός Καθαρισμός Χειροποίητου/Μάλλινου/Μεταξωτού Χαλιού με Φύλαξη, Παραλαβή & Παράδοση – Αττική

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Υπηρεσίες - Καθαρισμός Χαλιών στην περιοχή Πειραιάς - Νίκαια - Ηλιούπολη - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Υπηρεσίες - Καθαρισμός Χαλιών στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Υπηρεσίες - Καθαρισμός Χαλιών στην περιοχή Πειραιάς - Νίκαια - Ηλιούπολη - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: ,