Μια Εφαρμογή ενέσιμου Bottox Allergan, σε πόδι χήνας ή μεσόφρυο στα 49€ ή 2 Εφαρμογές ενέσιμου Bottox Allergan σε Full Face, κύριο και επαναληπτικό και 2 Αντιοξειδωτικές ενέσιμες Μεσοθεραπείες με εκτέλεση μόνο από εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό για στοχευμένη χρήση του Bottox για άμεση εξάλειψη ρυτίδων, χαρίζοντας σας ένα απόλυτα νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο που λάμπει στα 139€ (Έκπτωση 54%),από σύγχρονα ιατρεία από τα σύγχρονα ιατρεία Dharma Aesthetics στην Γλυφάδα και στον Πειραιά!!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Μια Εφαρμογή ενέσιμου Bottox Allergan, σε πόδι χήνας ή μεσόφρυο στα 49€ ή 2 Εφαρμογές ενέσιμου Bottox Allergan σε Full Face, κύριο και επαναληπτικό και 2 Αντιοξειδωτικές ενέσιμες Μεσοθεραπείες με εκτέλεση μόνο από εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό για στοχευμένη χρήση του Bottox για άμεση εξάλειψη ρυτίδων, χαρίζοντας σας ένα απόλυτα νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο που λάμπει στα 139€ (Έκπτωση 54%),από σύγχρονα ιατρεία από τα σύγχρονα ιατρεία Dharma Aesthetics στην Γλυφάδα και στον Πειραιά!!!!
49,00€
 Αγορές:2
Αρχική τιμή: 110,00€
Έκπτωση: 55%
Κερδίζετε: 61€
 Λήγει σε: 2 ημ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Bottox Allegran|Bottox Allegran+Mεσοθεραπείες-Γλυφάδα|Πειραιά

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Περιποίηση-Ομορφιά - Περιποίηση Προσώπου στην περιοχή Πειραιάς - Γλυφάδα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Περιποίηση-Ομορφιά - Περιποίηση Προσώπου στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Περιποίηση-Ομορφιά - Περιποίηση Προσώπου στην περιοχή Πειραιάς - Γλυφάδα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Flash deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: ,