Μασάζ 50' + Χαμάμ |Σάουνα + Μάσκα Σώματος για 2 άτομα - Κολωνάκι Μασάζ 50' + Χαμάμ |Σάουνα - 23€ για Xαλαρωτικό Μασάζ Σώματος διάρκειας 50 λεπτών και Χαμάμ ή Σάουνα διάρκειας 15 λεπτών ή 39€ για Xαλαρωτικό Μασάζ Σώματος διάρκειας 50 λεπτών και Χαμάμ ή Σάουνα διάρκειας 15 λεπτών για 2 άτομα ή 49€ για Xαλαρωτικό Μασάζ Σώματος διάρκειας 50 λεπτών και Χαμάμ ή Σάουνα διάρκειας 15 λεπτών και Μάσκα Σώματος με σοκολάτα για 2 άτομα! Για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης για άνδρες και γυναίκες (Έκπτωση 67%), από το πολυτελές «EN Relax» στο Κολωνάκι!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Μασάζ 50′ + Χαμάμ |Σάουνα + Μάσκα Σώματος για 2 άτομα – Κολωνάκι Μασάζ 50′ + Χαμάμ |Σάουνα – 23€ για Xαλαρωτικό Μασάζ Σώματος διάρκειας 50 λεπτών και Χαμάμ ή Σάουνα διάρκειας 15 λεπτών ή 39€ για Xαλαρωτικό Μασάζ Σώματος διάρκειας 50 λεπτών και Χαμάμ ή Σάουνα διάρκειας 15 λεπτών για 2 άτομα ή 49€ για Xαλαρωτικό Μασάζ Σώματος διάρκειας 50 λεπτών και Χαμάμ ή Σάουνα διάρκειας 15 λεπτών και Μάσκα Σώματος με σοκολάτα για 2 άτομα! Για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης για άνδρες και γυναίκες (Έκπτωση 67%), από το πολυτελές «EN Relax» στο Κολωνάκι!!!
Αρχική τιμή: 140,00€
Έκπτωση: 65%
Κερδίζετε: 91€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Η προσφορά περιλαμβάνει: Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος διάρκειας 50 λεπτών και  Χαμάμ ή Σάουνα διάρκειας 15 λεπτών με 23€ από 50€ ή  Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος διάρκειας 50 λεπτών και  Χαμάμ ή Σάουνα διάρκειας 15 λεπτών για 2 άτομα με 39€ από 100€  ή  Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος διάρκειας 50 λεπτών και  Χαμάμ ή Σάουνα διάρκειας 15 λεπτών και Μάσκα Σώματος με σοκολάτα για ενυδάτωση για 2 άτομα με 49€ από 140€ Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 – 17:00.

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Ξενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Σπα-Μασάζ στην περιοχή Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Σπα-Μασάζ στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Σπα-Μασάζ στην περιοχή Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Body Deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: