Κολωνάκι Full Body Μασάζ 2 Ατόμων 60' σε Σουίτα - Κολωνάκι 40€ από 160€ (Έκπτωση 75%) για ένα Full Body Μασάζ με αιθέρια Έλαια διάρκειας 60 λεπτών ή Αρωματοθεραπεία για 2 Άτομα σε ειδική Σουΐτα διάρκειας 60 λεπτών! Mια πραγματική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης, στον πολυτελή χώρο του «Elite Spa»!!! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Κολωνάκι Full Body Μασάζ 2 Ατόμων 60′ σε Σουίτα – Κολωνάκι 40€ από 160€ (Έκπτωση 75%) για ένα Full Body Μασάζ με αιθέρια Έλαια διάρκειας 60 λεπτών ή Αρωματοθεραπεία για 2 Άτομα σε ειδική Σουΐτα διάρκειας 60 λεπτών! Mια πραγματική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης, στον πολυτελή χώρο του «Elite Spa»!!!
40,00€
 Αγορές:103
Αρχική τιμή: 160,00€
Έκπτωση: 75%
Κερδίζετε: 120€
 Λήγει σε:  0 ω. 0 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Η προσφορά περιλαμβάνει: Full Body Μασάζ 2 Ατόμων διάρκειας 60 λεπτών επιλογής από: Αιθέρια Έλαια  ή Αρωματοθεραπεία Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Για να δείτε την προσφορά για ένα Full Body Μασάζ 60′ στα 21€ ή για ένα Full Body Μασάζ 50’+Peeling 15′ στα 24€(-75%) πατήστε εδώ

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Σπα-Μασάζ στην περιοχή Κολωνάκι - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Σπα-Μασάζ στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Σπα-Μασάζ στην περιοχή Κολωνάκι - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Body Deals και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: