Εξωτερικός Φορτιστής Intellicharger New i4 V2 Li-ion Nitecore, με 4 θέσεις φόρτισης, διπλάσια ταχύτητα, τεχνολογία ενεργής διανομής του ρεύματος, εκτεταμένη συμβατότητα για υποστήριξη μπαταριών 3.7v και 4.35v, ανάκτηση μπαταριών IMR, αυτόματη επιλογή ρεύματος σύμφωνα με την χωρητικότητα της μπαταρίας και με ιδανικό πρόγραμμα φόρτισης για μπαταρίες Ni-MH / Ni-Cd, με παραλαβή από το "Idea Hellas" και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας! - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Bonusdeals.gr

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ

(Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις προσφορές από όλα τα sites προσφορών στο email σας)

Εξωτερικός Φορτιστής Intellicharger New i4 V2 Li-ion Nitecore, με 4 θέσεις φόρτισης, διπλάσια ταχύτητα, τεχνολογία ενεργής διανομής του ρεύματος, εκτεταμένη συμβατότητα για υποστήριξη μπαταριών 3.7v και 4.35v, ανάκτηση μπαταριών IMR, αυτόματη επιλογή ρεύματος σύμφωνα με την χωρητικότητα της μπαταρίας και με ιδανικό πρόγραμμα φόρτισης για μπαταρίες Ni-MH / Ni-Cd, με παραλαβή από το “Idea Hellas” και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!
21,90€
 Αγορές:1
Αρχική τιμή: 35,00€
Έκπτωση: 37%
Κερδίζετε: 14€
 Λήγει σε:  21 ω. 30 λ.

  Πληροφορίες προσφοράς:

Εξωτερικός Φορτιστής Intellicharger New i4 V2 Li-ion Nitecore για ανάκτηση μπαταριών!

  Συζήτηση:
  Μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα:           

Σχετικές προσφορέςΞενοδοχεια Ημιδιατροφης προσφορες

Ψάχνετε φθηνές προσφορές για Διάφορα στην περιοχή Νέα Ιωνία - Αθήνα; Μη ψάχνετε άλλο – στο bonusdeals.gr prosfores θα βρείτε όλες τις προσφορές για Διάφορα στις καλύτερες τιμές!

Tο BonusDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα Deal sites & e-eshops και τις παρουσιάζει για να μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τις προσφορές που επιθυμείτε. Οι εκπτώσεις στις προσφορές φτάνουν μέχρι και το -90%!

Μη χάνετε χρόνο, συγκρίνετε όλες τις προσφορές για φθηνά Διάφορα στην περιοχή Νέα Ιωνία - Αθήνα και επιλέξτε την προσφορά που θέλετε. Επίσης, σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένη κατηγορία προσφοράς χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στο αριστερό Menu. Αφού επιλέξετε περιοχή και κατηγορία πατήστε ‘Φιλτράρισμα προσφορών’, και θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες προσφορές σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές από το Deal site Deals 365 και να επιλέξετε το Deal που θέλετε!

  Ετικέτες: